Fashion&Beauty

Cindy Crawford lánya tündökölt a vörös szőnyegen: mindenkinek leesett az álla a modelltől

Kaia Gerber úgy festett a vörös szőnyegen, mint egy bálkirálynő.

Tündökölt a vörös szőnyegen

Idén is megtartották az Academy Museum Gálát, ahol igazi sztárdömpingnek lehettek szemtanúi a résztvevők. A rengeteg híresség mellett a 22 éves Kaia Gerber is tiszteletét tette az eseményen. A szupermodell 16 évesen debütált a kifutón, és olyan márkákkal dolgozott már együtt, mint a Saint Laurent, a Fendi, a Miu Mi, a Prada, Moschino, csak hogy néhányat említsünk. Cindy Crawford lányát mindig a leggyönyörűbb ruhakreációkban láthatjuk, és természetesen most sem okozott csalódást. A Museum Gálán Kaia ugyanis egy 50-es éveket megidéző báliruhában jelent meg.

Mutatjuk ezt a csodálatos darabot:

A szupermodell ruhájának stílusához tökéletesen passzolt a smink és a haj: az utóbbival szintén az 50-es éveket idézte meg.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.