Fashion&Beauty

Ilyen az új Batz X REKAVAGO klumpa kollekció: Luxus a mindennapokban!

Nagy örömmel osztjuk meg Veletek az új Batz X REKAVAGO klumpa kollekciót, mert mindenki megérdemli a mindennapi apró luxust és szabadságot.

Divatszenzáció

Gyalogoljunk bele az idei télbe egy valódi divatszenzációval: három színkombinációban is kapható a Batz és Vágó Réka legújabb együttműködésének gyümölcse. Stílusos és kényelmes papucsok, ráadásul kettő az egyben: hisz bent is, kint is viselhetők. Igen, télen is!

Két évtizede újul meg minden szezonban a magas minőségéről, komfortjáról és tartósságáról ismert lábbelik gyártója, a Batz. Kárpáti Zoltán tulajdonos a folyamatos fejlesztések során mindig szem előtt tartotta, hogy egyszerre szolgálja ki a kényelmet szerető, és a divatra is érzékeny vevők ízlését. A papucsok kiváló és megbízható minősége segít a láb egészségének megőrzésében, ez a szakértelem jelenik meg ebben a kollekcióban is.

A nagybetűs NŐ, aki megengedi magának, hogy minden pillanatban tündököljön. Megérdemli a mindennapi apró luxust és szabadságot. Akkor miért is ne engednénk meg magunknak, hogy a kedvenc papucsunkat bármikor viseljük. Ennek az érzésnek az átadására a két elismert márka télre is folytatta sikertörténetét, most együtt megalkották azt a klumpát, mellyel a papucs, mint fogalom, nem szezonális többé, nincs évszakhoz kötve.

réka vágó batz papucs

Az ünnepi időszakban debütáló modellek egy dekoratív harisnyával, vagy vastagabb, színes zoknival divatot teremthetnek, miközben biztosítják a melegérzetet a hűvösebb napokon is.

„Az új kollekció a Batz által gyártott egyik legnépszerűbb termékcsalád, mellyel a magyar vásárlókon túl a szlovák és a cseh piacot is meghódítottuk. A hölgyek kreativitásának semmi sem szab határt a papucsok viselése terén, hiszen egy nő, életkortól függetlenül, mindig szeretne stílusos lenni. Örömmel tölt el, hogy az cég alapértékei – minőség, tartósság, megbízhatóság – az új klumpa kollekcióban is stílusos vonásokkal egészülnek ki.

A legújabb sorozat tervezése alatt is elképesztő szinergia jött létre Vágó Réka cipő designerrel, és így a közös modelleken a divatos felsőrész a több évtizedes tudással és tradícióval találkozott. Mi nagyon szeretjük és bízunk benne Nektek is tetszeni fog majd.”- Kárpáti Zoltán - Batz tulajdonos-ügyvezető.

A Batz X REKAVAGO új papucskollekciója decembertől indul hódító útjára. Két új fazon született, az egyik Chill Out, a másik Dream Day néven debütál. A zárt papucsok három színkombinációban - rose gold-latte, arany-fehér és arany-fekete – választhatóak, egy csipetnyi csillogással megfűszerezve. A dizájn kollekció visszatérő eleme, az ikonikus masni itt is megjelenik.

Ennek a kollekciónak a tervezése az egyik kedvenc munkám volt, mert egy mindenki számára ismert fazont kellett olyan új köntösbe öltöztetni, ami meglepő, vagány és nőies. Végül két olyan forma született az ikonikus masnival és a csomós díszekkel, amelyeket könnyű beépíteni a ruhatárba. Azzal, hogy egyre többféle cipőt hordhatunk az utcán is, egyrészt könnyebb az alkalomhoz öltözködni, másrészt nagyobb teret kap az önkifejezés. Van olyan élethelyzet, amikor jól esik egy kényelmes klumpába beleugrani, ami egyébként laza és vagány. Ha pedig ez a klumpa nem csak divatos, de jó minőségű és kényelmes is, az már kész főnyeremény. A Batz x REKAVAGO kollekciók arra születnek, hogy azokban a helyzetekben, amikor pont erre vágysz, ne kelljen gondolkodnod azon, mit vegyél fel. – mutatta be az új kollekciót Vágó Réka.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.