Egészség

Ez történik a testeddel, ha minden nap megiszol egy pohár tejet

Sokan fenntartással kezelik a tej rendszeres fogyasztását, egyesek szerint ugyanis aknéhoz és gyulladásokhoz vezethet. De lássuk, mi is történne valójában a testünkkel, ha minden nap fogyasztanánk!

Sok rémhírt hallani róla

Talán te is rengeteg rémhírt hallottál már a tejjel kapcsolatban: aknét és gyulladásokat okoz, sőt, akár még a fogyást is meggátolja. Nos, ha csak nem vagy allergiás a laktózra, jobb ha tudod, hogy az ehhez hasonló állítások többsége valójában nem igaz. Sőt, a tej rendszeres fogyasztása rengeteg egészségügyi előnnyel jár. Kíváncsi vagy, mi is történne testeddel, ha rendszeresen fogyasztanád? Olvass tovább, eláruljuk!

Segít megőrizni csontjaid egészségét Nem csak hogy a tej kiváló vegetáriánus fehérjeforrás, de tele van kalciummal és D-vitaminnal is - két tápanyaggal, amelyek létfontosságúak a csontok egészségéhez. A kalcium egy ásványi anyag, amelyre szükség van az erős csontok építéséhez és fenntartásához, a D-vitamin pedig segíti szervezetünket a kalcium felszívásában. Mivel a tej remek forrása mindkét tápanyagnak, valójában az egyik leghatékonyabb választás, amit az egészséges csontok érdekében étrendünkbe iktathatunk.
Kattints a további képekért!

A datolyát valaki vagy nagyon szereti, vagy egyáltalán nem kedveli, egészségügyi előnyei és jótékony hatásai azonban vitathatatlanok, nem csoda tehát, hogy már egy hét alatt is érzékelheted a változást szervezetedet tekintve, ha naponta elfogyasztasz belőle három szemet.

Leadfotó: Unsplash, forrás: eatingwell.com

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.
Sztárok
Tóth Gabi nem tagadta, hogy nagyon nehéz volt Krausz Gábort a helyes irányba terelnie. Előkerült az exe múltja is a beszélgetés során.