Egészség

Reggeli hasizomgyakorlat: Ezzel garantáltan előcsalogatod a kockákat

Aki lapos és feszes hasat szeretne, annak tennie is kell érte. Szakértőnk, Fodor Imre fitness edző, testépítő napi tanácsában ma elárulja, melyik az a gyakorlat, amivel remekül formálhatjuk a pocak izmait.

Fordított hasprés

Kiinduló helyzet:

Feküdj a földre, a combjaid 90 fokos szöget zárjanak be a törzseddel, és a térded is 90 fokban hajlítsd be. A karjaid mindvégig maradjanak a talajon a tested mellett, a tenyeredet fordítsd lefelé, vagy kapaszkodj a padba fejed fölött.

Gyakorlat:

Emeld fel a csípődet a talajról, a térded közelítsd a mellkas felé úgy, hogy közben megtartod a törzs, a comb, valamint a térd 90 fokos szögben marad. Ezután engedd vissza az alsótested a kiinduló pozícióba. Fontos, hogy ne lendületből mozogj, különben nem dolgoztatod meg a hasizmod. Mindig igyekezz hasból indítani a mozgást, és arra koncentrálni, hogy a gerinced hajlítsd be elsősorban, ne pedig a térdedet húzd fel - így könnyebb lesz koncentrálni a hasizom munkájára a gyakorlat közben, ugyanakkor maga a gyakorlat természetesen nehezebbé válik.

Hasznosnak találtad a tippet, akkor nyomj egy lájkot, vagy oszd meg másokkal is a cikket!
Ezt is ajánljuk: Megdolgoztatja a com-és farizmot! Egyetlen gyakorlat választ el az edzett testtől

Fotó: Fodor Imre; Leadfotó: galleryhop.com

Oldalak

Egészség
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.