60-as éveinkben: omega-3 zsírsavak, A-, C-, D-vitamin, probiotikumok és prebiotikumok
Nagy jelentősége van annak, hogy 60-as éveinkben milyen tápanyagokat viszünk szervezetünkbe. „Az omega-3 zsírsavak kulcsfontosságú védőtápanyagok ebben a korban a kognitív hanyatlás minimalizálása érdekében” – mondja Dr. Ruxton – „Az A-, C- és D-vitaminok támogatják az erős immunrendszer megőrzését, a bélrendszer egészségének támogatására pedig a probiotikumok és prebiotikumok jelentik a leghatékonyabb megoldást. Ezeket különböző élelmiszereken keresztül is könnyedén bejuttathatjuk szervezetünkbe, például joghurtok, fermentált ételek, tea, fokhagyma és articsóka fogyasztásával.”
Fotó: Pinterest
60-as éveinkben: omega-3 zsírsavak, A-, C-, D-vitamin, probiotikumok és prebiotikumok
Nagy jelentősége van annak, hogy 60-as éveinkben milyen tápanyagokat viszünk szervezetünkbe. „Az omega-3 zsírsavak kulcsfontosságú védőtápanyagok ebben a korban a kognitív hanyatlás minimalizálása érdekében” – mondja Dr. Ruxton – „Az A-, C- és D-vitaminok támogatják az erős immunrendszer megőrzését, a bélrendszer egészségének támogatására pedig a probiotikumok és prebiotikumok jelentik a leghatékonyabb megoldást. Ezeket különböző élelmiszereken keresztül is könnyedén bejuttathatjuk szervezetünkbe, például joghurtok, fermentált ételek, tea, fokhagyma és articsóka fogyasztásával.”