Christmas

Karácsonyi ajándékötleteink - December 12.

A karácsony az egyik legkedvesebb ünnep, ugyanakkor sajnos stresszel is járhat, hiszen nagyon nehéz megtalálni a tökéletes ajándékot szeretteinknek. Ebben nyújtunk most segítséget!

Együtt töltött idő a családdal, barátokkal?

Sokszor nehéz kiszakadni a mindennapokból és megtalálni a megfelelő lehetőséget, hogy minőségi időt tudnunk együtt tölteni.
Válassz egy feltöltő wellness hétvégét programként, amikor magad mögött hagyhatod a stresszes napokat.

_

Prémium ajándék családtagoknak, barátoknak a Palace Hotel**** ajándékutalvánnyal!

Aranyozd be a zuhanyzást!

yog nog lush tusfürdő

Légy egyszerre édes, mégis pikáns, csintalan, mégis egy kisangyal, és minden este műanyagcsillám-mentes! A szirupos, karamellás illat kényezteti az érzékeket, miközben a glicerin és a juharszirupvíz segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát az évnek abban az időszakában, amikor jól jön számára egy kis extra gondoskodás.

_

Lepd meg szerettedet egy kis extra gondoskodással a
LUSH Yog Nog tusfürdőjével!

Vásárolj be mindent egy helyen az ünnepi menühöz!

Meghitt karácsonyi vacsorát, esetleg többnapos, nagy vendégvárást tervezel? Hagyományos ételek, netán újhullámos, gourmet fogások kerülnek az asztalra? A Tesco kedvezményes áraival és akciós termékeivel még többet hozhatsz ki az ünnepekből. A többi csak fantázia kérdése.

_

Lepd meg családod, barátaid ínycsiklandó fogásokkal - vásárolj hozzá a Tescóban!

Páratlan meglepetés Mongólia legelőiről!

Köszöntsd az év leghidegebb hónapjait a Falconeri finom természetes szálaival! A visszafogott, mérsékelt luxusélményt biztosító kasmír termékek bárki ruhatárának tökéletes alapdarabjaivá válnak, méghozzá hosszú időre! Válassz különleges ajándékot a különleges szerettednek!

_

Ajándékozz luxusélményt női szeretteidnek a Falconerivel!

Az ékszerbirodalmat létrehozó család története

Magával ragadó történet a családról, amely létrehozta a Cartier birodalmat – és a három fivérről, akik a fényűzés világszerte ismert ikonjává fejlesztették nagyapjuk szerény, párizsi ékszerboltját –, mindezt a legifjabb fivér ükunokájának tolmácsolásában ismerhetjük meg.

_

Szuper ajándék divatrajongóknak Francesca Cartier Brickell: A Cartier család című könyve.

Adventi frissesség

Narancsvajjal kényeztess minden nap! Energizáló, relaxáló és frissítő bőrápolás. Bioflavonoidokkal gazdagítva, óvja és simítja a bőrt. Fedezd fel a narancsos szépséget az adventi időszakban!

_
_

Energia és pihenés egy csomagban a ZIAJA Narancsolajos termékcsaláddal.

Lead fotó: Pexels /Jill Wellington/

Oldalak

Christmas
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...