Christmas

Ettől az extra hozzávalótól lesz finom, vajpuha a mézeskalács: ezentúl csak így fogod készíteni minden karácsonykor

Évek óta keresed a rögtön puha, legfinomabb mézeskalács receptjét? Nos, talán nem is gondolnád, de ha hozzáadsz egy plusz összetevőt a tésztához, végre teljesülhet a vágyad!

Felejtsd el a megszokottat, turbózd fel a kedvenc recepted ezzel az egy dologgal

A mézeskalács sütés szinte minden családnál bevett hagyomány, és majdhogynem kötelező az ünnepek előtt, hiszen a finom, fűszeres sütemény segít ráhangolódni a karácsonyra, mivel megadja azt a bensőséges és meghitt hangulatot, amelyre mindannyian vágyunk. A süti elkészítése ugyanakkor remek közös program az adventi időszakban, hiszen a gyerekek is részt tudnak venni a tésztagyúrásban, a szaggatásban, valamint a sütés utáni díszítésben. Igen ám, de a kemény, száraz mézeskalács minden háziasszony rémálma: évről-évre mindenki a tökéletes, omlós és azonnal vajpuha receptet keresi, azt azonban sokan nem is gondolnák, hogy mindössze egy extra hozzávalótól meg is kaphatjuk ezt a végeredményt, legyen szó bármilyen receptről. Hogy miről is van szó pontosan, azt galériánkból megtudhatod!

Az édes, fűszeres mézeskalács sokak kedvence, és nem csupán azért, mert finom, hanem mert viszonylag gyorsan elkészíthető és gyakorlatilag elronthatatlan, ha pontosan követjük az utasításokat.
Kattints a további képekért!

Gondoltad volna, hogy a tésztafőzés folyamatát simán felgyorsíthatod, és ehhez csupán egy apróságon kell változtatnod a bevett rutinodban? Nos, cikkünkben most elárulhatod, mi a szupergyors tésztafőzés titka!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Christmas
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!