Christmas

Karácsonyi ajándékötleteink - December 11.

Két hét, és szenteste napjára ébredhetünk, amire mindenki úgy várt! Az ajándékok közül hiányzik még valami? Ajándékötleteinkkel beszerezheted őket!

Fuss ez után a jókedvű fürdő után!

lush mézeskalács mozgó fürdőbomba

Próbálj lépést tartani ezzel a vidám, csillámló fürdőcukisággal, mely dugig van citrusos édes vadnarancsolajjal, otthonosan melengető gyömbérporral és bőrpuhító fair trade bio kakaóvajjal.

Használata: Ha sikerült utolérned ezt a gyömbéres kisbarátot, rohanj a kádhoz, és engedd benne szabadon. A vízen szaladgálva arra biztat majd, hogy dőlj hátra és lazíts.

_
_

Azoknak, akik imádják az önfeledt fürdőzést: LUSH Catch Me If You Can fürdőbomba.

Válassz játékot kisebbeknek és nagyobbaknak!

Teljesítsd a kéréseket a gyerekek karácsonyi listájáról, vagy lepd meg őket valamivel. A Tescónál biztos megtalálod azt, ami mosolyt varázsol az arcukra. Kisautó, baba, társasjáték, LEGO, gyurma, plüssfigura és még tengernyi játék közül válogathatsz, akár 30% kedvezménnyel.

_

Tegyél csupa meglepetést a fa alá - a Tescónál mindent megtalálsz!

Ajándékozz ragyogó megjelenést!

A Calzedonia "Let's Party" kollekciója csillámokkal, flitterekkel és strasszkövekkel díszített darabjai garantáltan különlegessé teszik az ünnepi időszakot! Lepd meg szeretteidet utánozhatatlan kiegészítőkkel és tedd még felejthetetlenebbé az év végi pezsgő hangulatot!

_
_

Öltöztesd pompába szerettedet a Calzedonia "Let's Party" kollekciójával!

Mi történik, ha rosszkor találkozunk az igazival?

Milyen lenne, ha ugyanaz a két ember a XX. század három különböző időpontjában találkozna? A társadalmi körülmények, a neveltetés, a női és férfi szerepek rengeteget változtak az évtizedek alatt, a regény eljátszik a gondolattal, hogy mennyire másképp alakulna egy kapcsolat.

_

_

A romantikus lelkeknél biztosan betalál Holly Williams: A szerelem ideje című könyve.

Fenntartható szépségvarázs

Természetes gondoskodás, ökológiai elkötelezettség. Hidratál, nyugtat és ránctalanít. Környezetbarát összetevők, újrahasznosítható csomagolás. Élvezd a természetes szépség előnyeit advent minden napján!

_

_

Tegyél a fa alá természetes szépségpolást a ZIAJA Natural care termékcsaláddal!

Mi lenne az igazán nagy meglepetés idén karácsonykor?

Harmónia, Kényeztetés, Felfrissülés, Romantika, Szépség, Egészség

Ajándékozd mindezt egyben! Válassz utalványaink közül és lepd meg szeretteid egy exclusive ajándékkal, a hévízi Palace Hotel****-be szóló ajándékutalványaink egyikével.

_

Exclusive ajándék szeretteidnek a Palace Hotel**** ajándékutalvánnyal!

Lead fotó: Pexels /Ylanite Koppens/

Oldalak

Christmas
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...