Ragasszuk tele az országot kedves üzenetekkel!

Egy igazán kedves közelgő eseményre szeretném felhívni a figyelmed, amelyben te is részt vehetsz.

Padma - kínai asztrológus, blogger

A kínai asztrológia apropóján kezdtem az írogatást, de igazából minden spirituális téma érdekel, mióta az eszemet tudom. Sok érték és érdekesség összegyűlt a tarsolyomban az évtizedek alatt, amit szíves-örömest osztok meg veletek blogomban, hátha rajtam kívül más is inspirációt merít belőlük.

Kedvesség gyakorlat

A Dalai Láma híres mondása jut eszembe: „Nekem nagyon egyszerű vallásom van, úgy hívják, kedvesség”.

Azt hiszed, apróságról van szó, de nem így van. A kedvesség, – amely a jóindulat szinonimája is lehetne – elterjedése, és mindennapi gyakorlása megváltoztatná az összes emberi kapcsolatot, sőt egész társadalmakat. Egy kis lépést most mindannyian tehetünk ezért egy nagyszerű kezdeményezés keretében. Az október végi országos eseményt a Facebookon találjátok ezzel a címmel:

Ragasszuk tele az országot kedves üzenetekkel!

És, hogy szükség van-e erre?... A nagy sikerre való tekintettel a kezdeményezés már második alkalommal kerül megrendezésre, jelen pillanatban 7000-nél is több az érdeklődők száma. Ez magáért beszél.

Milyen hasznod származhat ebből? Olvasd el a következő oldalon!

Fotó: Padma

Oldalak

Lifestyle
Igyekszünk tudatosan vásárolni, és sokan fordulnak már az olcsóbb, saját márkás termékek felé a szupermarketekben. Viszont tudod, hogy valójában mit teszel ilyenkor a kosaradba?
Lifestyle
A kertben sok gaz és növény felütheti a fejét, ezek közül pedig nem kevés akár életveszélyesen is mérgező lehet mind az állatokra, mind pedig az emberekre nézve.
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...