Június a Föld-Ló hónapja a kínai asztrológia szerint. Mire számíthatunk?

Most nem vágtat a Ló, inkább nagy terheket mozgat meg, és szívósan halad célja felé. Olvasd el szakértőnk, Padma előrejelzését!

Június Lova amolyan „muraközi” jelenség

Most ne egy tüzes sörényű, vágtató paripaként képzeld a hónapot megjelenítő állatjegyet – a Tűz-Ló lendületes energiáinak tavaly júniusban örülhettünk. Idén inkább egy vaskos, szívós jószágot képzelj el, amely kevésbé dinamikus, ám annál erőteljesebb és ellenállóbb kívül-belül. Természetesen olykor ő is vágtába kezdhet – ha eléggé lendületbe jön – ilyenkor akár földrengésként is érzékelheted hatalmas patáinak dobogását, de erős csontozata inkább hatalmas terhek megmozgatására teszi alkalmassá. Zordnak tűnő külseje érző szívet rejt, amely minden apróságra érzékenyen reagál – valahol mélyen belül, láthatatlanul. A Ló legendás szenvedélye júniusban visszafogott lesz.

Az életünk is ilyesmi lesz: nem fogunk száguldani, de bármit felviszünk most a hegy tetejére. Aki ügyesen lovagolja meg az energiákat, az ezt meg is fogja tapasztalni, és hatalmas eredményeket könyvelhet el hónap végére. Nagy segítségünkre lesz mindebben, hogy égi jeleket kaphatunk, vagy belső érzékenységünkkel megérezhetjük a helyes lépést, vagy helytelen irányt. Megmagyarázhatatlan, furcsa események is várhatóak, akár egészen nagy fordulatok is. Ilyenkor ne mélázzunk fölötte sokat, valószínűleg nem fogjuk megérteni a miérteket, csak fogadjuk el, és rendíthetetlenül menjünk tovább utunkon – ha kanyarodva, akkor úgy. Minél előbb beáll lelkünkben a béke és az elfogadás a történésekkel kapcsolatban, annál előbb és kevesebb szenvedéssel jutunk fel a hegyre.
A másik véglet is előfordulhat: nagyon várjuk a változást, és az mégsem jön, minden mozdulatlan. Ilyenkor is az elfogadás segít, és a saját érzékeny bensőnk felé való fordulás. Ott a külső megrekedés közepette is hatalmas változást indíthatunk be épp a békés elfogadás energiája által! Ne feledd, hogy minden megnyilvánulás az életedben a te bensődből indul ki!

Kép: 123rf.com

Mire számíthatsz még? Olvass tovább a következő oldalon!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.
Sztárok
Egyvalami bizonyos: brit trónörökösnek lenni nem csupán hatalmas felelősséggel, de busás vagyonnal is jár.
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...