Lifestyle

Ilyen a mi idei babadivatunk!

Nő, mint a gomba, szóval, a Lölő-ruhákból sosem elég! Nálunk családi program a babaholmik vásárlása, ráadásul a beszerzéshez remek módszereink vannak. Mi aztán tényleg tudjuk, hogy kell olcsón jó, szép és különleges cuccokat vásárolni. Így, nézd csak!

barizsuzsi - blogger

Egy anyuci vagyok. Egy anyuci a sok közül, aki túl ugyan a harmincon, de megtalálta a szerelmet. Feleség lett, férje lett, akivel együtt nevelgetik boldogan tüneményes Lölőkéjüket. Ha szeretnéd megismerni egy kissé buggyant anyuka tűnődéseit, gondolatait, kalandjait, blogomban mindenképpen tarts velem!

A Lölő-mániám mellett a kislányom születésével egyidőben lett egy másik gyengém. Nyugodtan nevezhetjük függőségnek is, mert szerintem, ha valaki negyvenszer veszi elő és tapogatja, nézi meg a kis nadrágokat, rugdalózókat (sosem voltam képes arra, hogy rugit mondjak helyette) meg a többi babaholmit, az tényleg függőség. A gyermekruhákat az első pillanatoktól kezdve imádtam és imádtam mosni (vasalni), de még most is csordultig van a szívem szeretettel, amikor meglátom a szárítón himbálózó mini darabokat.

Örökölt és ajándékba kapott ruhák

Ha jól végiggondolom, mi gyakorlatilag alig vásároltunk cuccokat Lölő születése előtt, úgy, mint a játékokat, a ruhákat is örököltük vagy ajándékba kaptuk.

Persze volt néhány olyan darab, amiről azt mondtuk, egyszerűen nem hagyhatjuk ott a boltban, mégis csodásabb érzés volt azt ráadni a pici Lölőre, amiben már láttam az unokatestvérét is és a kisbarátnőket is. :)

És ha már csodákról beszélek, akkor elmondom azt is, hogy micsoda érzés a nagymamáktól kapni babaruhákat, Lölő tőlük kapja mindig a legszebb darabokat. Hát, mondjuk, semmi kétség nem is fér ahhoz, hogy senkinek nincs olyan jó érzéke az aprók divatjához, mint a nagymamáknak. :)

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Áprilisban debütál a Daalarna új kollekciója, amely olyan menyasszonyoknak készült, akik egy igazán egyedi és szemkápráztató ruhában szeretnék kimondani a boldogító igent.
Lifestyle
A Vízöntő élete rövidesen jóra fordul. Napi horoszkóp!
Utazás
A többség ki akarja majd használni a húsvéti hosszú hétvégén kínálkozó jó időt, és biztosan útra fog kelni. Azonban van néhány dolog, amire figyelni kell a közlekedésben!