Lifestyle

Nagyon feldobják a lakást: filléres és gyönyörű húsvéti díszek

Sok dologban különbözik a tavalyitól az idei húsvéti készülődés. Egyrészt azért, mert most több időm volt rá, másrészt, mert van már egy apró kezű, ügyes kis segítőm, és persze azért is, mert rájöttem, hogy bizony a műanyag díszekkel is lehet épp mit kezdeni…

barizsuzsi - blogger

Egy anyuci vagyok. Egy anyuci a sok közül, aki túl ugyan a harmincon, de megtalálta a szerelmet. Feleség lett, férje lett, akivel együtt nevelgetik boldogan tüneményes Lölőkéjüket. Ha szeretnéd megismerni egy kissé buggyant anyuka tűnődéseit, gondolatait, kalandjait, blogomban mindenképpen tarts velem!

Tavaly még villámgyorsan elkészíthető húsvéti dekorációkat rittyentettem, idén viszont már egy kicsit több időt tudtam az ünnepi készülődésre fordítani. No, nem azért, mert most aztán sokkal jobban ráérek, inkább azért, mert egyrészt már Lölő is sokat segít, másrészt pedig, délután már többet is alszik.

Noha sosem voltam az a nem készülős típus, de mint tudod, Lölő születése óta még jobban várom az ünnepeket. Szeretem a közös kézműveskedést, szeretem Lölő arcán azt a boldog mosolyt a díszek láttán és szeretem azokat a történeteket elmesélni neki, amelyek az adott ünnepről szólnak. Most például mindennap alaposan kitárgyaljuk a húsvéti nyuszit meg a locsolkodást, a hímes tojásokról pedig már nemcsak beszélünk, hanem együtt is készítjük otthonra, dísznek, no meg a fiúknak. Ragasztunk, festünk, akasztunk, maszatolunk, színezünk, de a „veszélyesebb”, gombostűzős meg a nagyon csillogós-flitterezős díszeket szigorúan Lölő alvásideje alatt kivitelezem.

És akkor most meg is mutatok neked mindent...

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Szerencsétlenségek sorozata nehezíti meg mostanában Kárpáti Rebeka életét, ráadásul a TV2 csatornáján futó Zsákbamacska sajtótájékoztatójára is mankóval érkezett – sérüléséről bővebben mesélt a...
Lifestyle
Úgy néz ki az ingyen pia még arra is rá tudja venni az embereket, hogy tegyék le a telefonjukat. Eldőlt, hogy a bortól minden mámorosabb!
Utazás