Lifestyle

Gyerekszáj, ami mindig jár – 20 mondat, amitől elolvad az ember

Gyerekszáj, ami mindig jár – 20 mondat, amitől elolvad az ember

Újabban nálunk a falnak is füle van, persze mindazt legmerészebb álmainkban sem gondoltuk, hogy a falnak mindenhol füle van. Ma már egyetlen mondatunk sem maradhat következmények nélkül: a mi kis apróságunk mindenre emlékszik, mindent tud és mindent meg is magyaráz. És ami a legszórakoztatóbb, hogy mindezt elő is adja.

Mondanivaló mindig van

Imádom, imádom, imádom – nagyjából így tudnám összefoglalni az érzéseimet a mostani időszakunkkal kapcsolatban (is.) Persze, minden korszaknak megvan a maga különlegessége, de ez, amikor már beszélgetni tudunk Lölővel, maga a csoda! Pláne úgy, hogy ennek az édes kis szőkeségnek mindig van mondanivalója. Képzeld, egy egész napot átbeszélgetünk: Lölő kérdez, én válaszolok, én kérdezek, Lölő válaszol. És persze akkor is beszél, amikor épp nem kérdezek semmit tőle. Fogalmam sincs, kitől örökölhette mindezt.

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Rihanna ismét elképesztő külsővel jelent meg: a barbadosi énekesnő nemrég a Fenty és a Puma közös eseményén tette tiszteletét, ahol mindenki megcsodálhatta vadonatúj frizuráját.
Fashion&Beauty
Szinte minden alkalomhoz passzol és feldobja a leghétköznapibb outfitet is.