Lifestyle

Gyerekszáj, ami mindig jár – 20 mondat, amitől elolvad az ember

Gyerekszáj, ami mindig jár – 20 mondat, amitől elolvad az ember

Újabban nálunk a falnak is füle van, persze mindazt legmerészebb álmainkban sem gondoltuk, hogy a falnak mindenhol füle van. Ma már egyetlen mondatunk sem maradhat következmények nélkül: a mi kis apróságunk mindenre emlékszik, mindent tud és mindent meg is magyaráz. És ami a legszórakoztatóbb, hogy mindezt elő is adja.

Mondanivaló mindig van

Imádom, imádom, imádom – nagyjából így tudnám összefoglalni az érzéseimet a mostani időszakunkkal kapcsolatban (is.) Persze, minden korszaknak megvan a maga különlegessége, de ez, amikor már beszélgetni tudunk Lölővel, maga a csoda! Pláne úgy, hogy ennek az édes kis szőkeségnek mindig van mondanivalója. Képzeld, egy egész napot átbeszélgetünk: Lölő kérdez, én válaszolok, én kérdezek, Lölő válaszol. És persze akkor is beszél, amikor épp nem kérdezek semmit tőle. Fogalmam sincs, kitől örökölhette mindezt.

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Ha eddig nem tűnt volna fel, pillants rá a billentyűzetedre, sőt: tapogasd meg az F és J billentyűket. Érezni fogod a pici vonalkát, amik jó okkal vannak ott.
Lifestyle
Vannak olyan ínycsiklandozó ételek és italok, amiket mindannyian szeretünk fogyasztani, ám ha jót akarunk magunknak - és a diétánknak - este 6 után inkább jobb, ha még eszünkbe sem jutnak.
Sztárok
Kiderült, hogyan sikerült olyan hamar beilleszkednie a királyi családba Katalinnak, és hogyan tett szert majdhogynem akkora népszerűségre az emberek között, amire egykor csak Diana volt képes.