Szupergyors és könnyű reggeli a hétvégére: tojáskrémes kétszersült rukkolával

Még a legsietősebb reggeleken is bele fog férni az idődbe az elkészítése.
Marton Andrienn, a Konyhatündér háziasszonya
Tojáskrémes kétszersült rukkolával
Hozzávalók:
- 4 db keményre főzött tojás
- 1 kk mustár
- 10 dkg szobahőmérsékletű vaj
- 1 kk só
- 1 csipet bors
- 1 csokor újhagyma
- 1 csomag petrezselyem
- 1 kk cukor
- 100 ml tejszín
- 1 mk citromlé
- 1 zacskó rukkola
- 1 db bagett
Elkészítés:
- A megfőtt tojásokat a tojás szeletelővel hosszában és keresztben is elvágjuk.
- Egy tálban a tojást, a vajjal, a mustárral elkezdjük kikeverni, sózzuk és borsozzuk.
- Hozzáadjuk a tejszínt, a cukrot és a citromlevet.
- Az újhagymát felszeleteljük, a petrezselymet apróra vágjuk és ezt is hozzákeverjük a krémhez.
- A bagettből szeleteket vágunk és megpirítjuk, rákenjük a tojáskrémet és rukkolát halmazunk a tetejére.






























