Zellersaláta 10 perc alatt: villámgyors, pofonegyszerű és rendkívül egészséges!

Még a legsietősebb napokon is bele fog férni az idődbe az elkészítése.

Marton Andrienn, a Konyhatündér háziasszonya

Blogomban megmutatom, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Ötleteket adok, miképp őrizd meg családod vitalitását időtakarékosan és költséghatékonyan. Az Adri's Kitchen című gasztroműsor 6. évada minden szombaton délelőtt a TV2 és vasárnap FEM3 csatornákon.

Zellersaláta

Zellersaláta paradicsommal és rukkolával

Hozzávalók:

  • 1 csomag rukkola
  • 3 db retek
  • 10 db koktélparadicsom
  • 1 db közepes zeller
  • 2 db körte
  • 10 dkg pirított dió

Öntet:

  • 2 ek olívaolaj
  • 2 ek méz
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors

Elkészítés:

  1. A rukkolát egy nagy tálba halmozzuk, majd felszeleteljük a retket.
  2. A paradicsomot félbevágjuk, és a zellert egy nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
  3. Ezután a körtét vékony csíkokra vágjuk, a diót pedig durvára törjük.
  4. Az öntet hozzávalóit is összekeverjük, és a salátához adjuk majd jól összeforgatjuk.

Még több recept Marton Adrienntől a következő oldalon!

Fotó: Komáromi Annamária

Oldalak

  • 1
  • 2