Royal Clinics

Te is azt tervezed megfogadni, hogy ami eddig nem ment, azt most új alapokra helyezed? Sikertelennek érzed a diétád és hiába fogyókúrázol, nem mennek le a kilók? Netán megrekedtél a jojo-effektus ördögi körében? Hiába mozogsz és edzel rengeteget, így sem látsz változást magadon? Ha a kérdésekre igen a válasz, lehet, hogy valamilyen egészségügyi probléma, esetleg anyagcserezavar húzódik a háttérben, amire egy átfogó biokémiai vizsgálat deríthet fényt és segíthet elérni a kiegyensúlyozott és harmonikus életet.

A nagy karácsonyi készülődésben már nem biztos, hogy marad idő a szépülésre, de szilveszterkor még ragyoghatunk és friss, üde arcbőrrel köszönthetjük az új évet! Ha családunk körében tervezünk ünnepelni, akár még egy komolyabb esztétikai beavatkozáson is részt vehetünk, ami pár nap felépülési idővel jár, de érdemes már most megtervezni a jövő évi kezeléstervünket is, hogy januárban már kész anti-aging vagy beauty stratégiával kezdjük az évet. Bármelyikről is legyen szó, az ünnepek alatt még várnak a Royal Clinics bőrterapeutái és bőrgyógyász szakorvosa.

Tűszúrások, mikrotűk és lézerek nélkül is lehet friss és üde az arcbőrünk az olyan nem-invazív eljárásokkal, mint az Oxygeneo vagy az Image Skincare kezelések. A bőrünk típusához illeszkedve, személyre szabottan nyerhetjük vissza bőrünk ragyogását, akár a tiszta arany szépítő erejével! De a kezelésekkel csak akkor érhetünk el hosszútávú eredményt, ha az otthoni bőrápolást sem hanyagoljuk el és a megfelelő termékekkel ápoljuk bőrünket.

Mindenki ragyogni szeretne az ünnepek alatt és a legjobb formáját hozni, de a nagy hajrában már kevés idő juthat magunkra és a szépülésre. Az olyan kezelések viszont, mint a botox vagy a hialuronsav alapú Yvoire töltőanyag, akár ebédidőben is alkalmazhatók, és hatásukat gyorsan láthatod. Mi a különbség a két kezeléstípus között és mire fontos odafigyelni a hosszútávú eredményért a beavatkozás után?

A modern frakcionált CO2 lézeres kezelés egy rendkívül sokoldalú eljárás: hatékonyan kezelhetjük vele a nem kívánatos pigmentáció több fajtáját és különböző bőrhibákat, aknés hegeket és a felszíni ráncokat is. A bőr több rétegében fejti ki a hatását és a lézert célzottan a megújítani kívánt területre irányítva rendkívül pontos kezelést tesz lehetővé. Nem véletlenül sokak kedvence ez a kezelés, ha többet is megtudnál róla, olvass tovább.

Az FTC (Fine Thread Contoruring) kezelés népszerűsége töretlen, hiszen a teljes mértékben felszívódó szálak a bőrfeszesítés egy igazán természetes és kíméletes módját teszik lehetővé úgy, hogy nem veszítjük el a saját arcvonásainkat. Azt viszont már lehet kevesebben tudják, hogy nemcsak az arcunk rugalmasságát és fiatalos vonásait nyerhetjük vissza a szálbehúzással, hanem a ferde orrnyereg is egyenessé válhat műtéti beavatkozás nélkül, de a fogyás után megereszkedett felkar vagy has lógó bőrét is megemelhetjük vele a legkisebb vágás nélkül.

Tényleg elég néhány pici szúrás az arcon, hogy éveket fiatalodjunk és hosszútávú eredményt érjünk el? A válasz igen, méghozzá szuper hatékony boosterekkel – sőt szöveti stimulátorokkal, amelyek fokozzák a kollagén termelődést, ezáltal bőrünk visszanyeri feszességét. Nem kell hosszú órákig tartó beavatkozásokon részt venni és nem kell tartani a hosszú felépülési időtől sem - a Cellbooster, a Profhilo vagy a Nucleofill kezelésekre akár ebédidőben is sort keríthetünk, utána pedig azonnal vissza is zökkenhetünk a napi rutinunkhoz!

Az esztétikában jártas szakemberek és a jól tájékozott páciensek tudják, hogy mindegy, hogy ránccsökkentésről, hegek halványításáról, egyenetlen bőrtónusról van szó, vagy egyszerűen csak feszesebb bőrre, nagyobb volumenre van szükségünk, a megoldás kulcsa minden esetben ugyanaz: hogy hatékony módot találjunk bőrünk saját regenerációs folyamatának erősítésére – sőt, kihasználásra. A Secret és a Scarlet mikrotűs-rádiófrekvenciás kezelések épp ilyenek. Természeten módon, de nagyon hatékonyan építik újra bőrünket.

Oldalak