Royal Clinics

A rengeteg smink és photoshop azt a látszatot keltik, hogy a legnagyobb sztároknak nemcsak az élete csillogó és már-már tökéletesnek tűnő, hanem a bőrük is. Az átlagemberekhez hasonlóan azonban ők is küzdenek olyan mindennapi bőrproblémákkal, amelyekre orvos-esztétikai kezelések jelenthetik a hatékony megoldást.

Nincs tökéletes bőr, legtöbbünk küzd valamilyen bőrproblémával, legyen az akár a kamaszkori gyulladt bőr, az idő előrehaladtával kialakuló ráncok, vagy az érzékeny bőrűek gyakori problémája, a rozácea. Nem kell azonban kétségbe esni, a technológia fejlődésével ma már szinte mindenre találunk segítséget.

Rengeteg nő küzd a combon és fenéken lerakódó makacs zsírpárnákkal, vagy a bosszantó tokával, amiktől a rendszeres mozgás és egészséges életmód sem segít megszabadulni. A zsírleszívás a múlté, műtétnek sem kell alávetni magunkat, az Aqualyx zsírbontó kezeléssel kíméletesen, mégis hatékonyan távolíthatjuk el a nem kívánt lerakódásokat testrészeinkről.

Édesanyák, akik túl vannak ugyan a negyvenen, mégis bomba formával büszkélkedhetnek. Keleti Andrea és Farkasházi Réka sem a csodára vár, ha a szépülésről van szó, fiatalos vonásaikat szakértő orvosainknak köszönhetik. Mindketten a kevésbé radikális kezelésekre esküsznek, de mégis milyen beavatkozásokkal tudnak ilyen kortalanok maradni?

Az évek múlása mindenkin látszik, de nem kell ezért feltétlenül kés alá feküdni. A modern bőrgyógyászat ennél már jóval előrébb jár, olyan fiatalító és bőrszépítő eljárásokat használunk, melyek egészen egyszerű, rövid beavatkozások elvégzése által látványos eredményeket hoznak a bőr saját struktúrájának javulásában. Az egyik legnépszerűbb ilyen kezelés a „szálazás” néven is ismert FTC felszívódó szálas eljárás.

Egyes hírességek nem rejtik véka alá, hogy bizony a botoxnak köszönhetik feszes és sima arcbőrüket, mások teljesen ellenezve azt, állításuk szerint csakis természetes anyagokkal szépülnek. Melyek a legnagyobb sztárok kedvenc kezelései?

Sokan, ha esztétikai kezelésekről hallanak, azonnal radikális beavatkozásokra, az arcvonások megváltoztatására gondolnak. Aki viszont ennél a pontnál tovább is lát, az tudhatja, hogy a plasztikán túl még nagyon színes a kínálat a szépülést, fiatalodást szolgáló eljárásokban. Ott van például a hialuronsavas kezelések köre. Az anyag neve ismerősen csenghet arckrémeinkből, azonban ha valóban mélyreható és látványos eredményeket szeretnénk vele elérni, orvosunk segítségével szintet léphetünk használatában.

Szépészeti trendek jönnek és mennek, őrült ütemben fejlődik a technológia, de a mikrotűs kezelések állócsillagnak számítanak az orvos-esztétika egén. Te tudod, mi a titkuk? Népszerűségük kettős hatásukban rejlik, melyhez az apró tűk által ejtett láthatatlan mikrosérülések jelenik a kulcsot.

Oldalak