Fashion&Beauty

Hozd magad formába 2023-ban – kezdd az évet anyagcsere programmal!

Te is azt tervezed megfogadni, hogy ami eddig nem ment, azt most új alapokra helyezed? Sikertelennek érzed a diétád és hiába fogyókúrázol, nem mennek le a kilók? Netán megrekedtél a jojo-effektus ördögi körében? Hiába mozogsz és edzel rengeteget, így sem látsz változást magadon? Ha a kérdésekre igen a válasz, lehet, hogy valamilyen egészségügyi probléma, esetleg anyagcserezavar húzódik a háttérben, amire egy átfogó biokémiai vizsgálat deríthet fényt és segíthet elérni a kiegyensúlyozott és harmonikus életet.

Mi állhat a háttérben?

Az életmódbeli eltérések, egészségügyi és belgyógyászati problémák hatással vannak az életvitelünkre, amelyek frusztrációt, fáradtságot, enerváltságot, továbbá egyéb pszichés és fizikai panaszokat okozhatnak, sőt, mi több a teljesítményünkre is kihatással vannak. Nagy valószínűséggel valamilyen egészségügyi probléma állhat a háttérben, de gyakran az anyagcsere helytelen működése, vagy nem megfelelő életmód okozza a tüneteket. Ezek következtében a szervezetünk energiaképzése és felhasználása nyugalmi helyzetben is rosszabb hatékonysággal működik.

Royal Clinics, az orvos-esztétikai központ

Ha érdekelnek az esztétika világának legújabb trendjei akkor a legjobb helyen jársz! Központunk a magyar esztétikai piac egyik legjelentősebb képviselője. Blogunkban szakértőink, orvosaink cikkei által betekintést nyersz a műtét nélküli szépülés, fiatalodás világába. Pillants be velünk a kulisszák mögé és tudd meg, milyen kezeléseket választanak a sztárok szépségük megőrzéséhez! Meg fogunk lepni, hogy a modern orvostudománynak és technológiáknak köszönhetően mennyire egyszerűen és gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, akár arcvonásaid megváltoztatása nélkül.

A megoldás: belgyógyászati anyagcsere program

A probléma gyökerének felkutatásához érdemes részt venni egy komplex orvosi, biokémiai felmérésen, mint amilyen a Royal Clinics Belgyógyászati Anyagcsere Program, amely során egy tapasztalt és szakértő belgyógyász, innovatív és holisztikus megközelítéssel segít felkutatni a problémá(i)d okát.

„Munkám során egyre többen keresnek meg olyan panaszokkal, mint például a nehéz súlyvesztés, fáradtság érzés, melyekre a különböző szakvizsgálatok nem adnak kellő választ. Ezeknek pontosabb kivizsgálásának az igénye hívta életre azt a programot, amit a Royal Clinics Anyagcsere programnak hívunk” – fejtette ki dr. Kurucsai Gábor, a Royal Clinics belgyógyász szakorvosa és a program megálmodója.

Hogyan működik a program?

Az anyagcsere program során elvégzett mérésekkel rámutathatunk azokra a folyamatokra, amelyek a páciensek problémáinak hátterében állnak, és ezek korrekciójával megelőzhetjük és elkerülhetjük a súlygyarapodást, valamint a teljesítményzavarok későbbi szövődményeit. Ha a fogyás az elsődleges cél, a kevesebb több elve lebegjen a szemünk előtt, mivel úgy érhetünk el hosszútávú eredményeket, ha nem sürgetjük a folyamatokat. Helyette inkább az anyagcsere stabilizálására érdemes helyezni a fókuszt, amivel a fogyás tartóssá tehető és elkerülhető a sokak által tapasztalt jojo-effektus. A szigorú és drasztikus diéta, valamint edzésprogramok helyett az anyagcsere optimalizálása a cél és az elért eredmények megtartása.

anyagcsere program fogyás diéta

Másoknak már bevált

Müller-Gazsi Tilla sikeresen elvégezte az anyagcsere programot, ami általában 6 vagy 12 hetes időszakból áll, a problémától és előrehaladástól függően. Az átfogó vizsgálat során kiderült, hogy inzulinrezisztenciával küzd, a program pedig segített neki megszabadulni az évek során felszaladt kilóktól és ismét visszatért a harmónia az életébe. A programra való jelentkezéssel te is megtapasztalhatod teljesítményed javulását, de olyan problémákra is megoldást találhatsz, mint a rendszertelen menstruáció, az ismeretlen eredetű hajhullás, az inzulinrezisztencia vagy a gyakori hangulatingadozás.

Kezdd az évet megújulva és jelentkezz anyagcsere programunkra! Foglalj időpontot online vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A balayage igen népszerű festési technika, azonban nemrégiben igen populáris lett a kistestvére, a foilayage.
Home&Design
Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.
Lifestyle
A Mérleg fantasztikus lehetőségeket kap az élettől. Napi horoszkóp!