Fashion&Beauty

A profik kedvenc kombinációja: mikrotűk és rádiófrekvencia

Az esztétikában jártas szakemberek és a jól tájékozott páciensek tudják, hogy mindegy, hogy ránccsökkentésről, hegek halványításáról, egyenetlen bőrtónusról van szó, vagy egyszerűen csak feszesebb bőrre, nagyobb volumenre van szükségünk, a megoldás kulcsa minden esetben ugyanaz: hogy hatékony módot találjunk bőrünk saját regenerációs folyamatának erősítésére – sőt, kihasználásra. A Secret és a Scarlet mikrotűs-rádiófrekvenciás kezelések épp ilyenek. Természeten módon, de nagyon hatékonyan építik újra bőrünket.

Bőrfiatalítás természetesen

A mikrotűs kezelésekkel járó sok kis tűszúrás első hallásra ijesztőnek tűnhet, pedig a bőrfiatalítás egy igazán természetes módját teszik lehetővé, rádiófrekvenciával kombinálva pedig még hatékonyabb eredményt érhetünk el általuk.

Royal Clinics, az orvos-esztétikai központ

Ha érdekelnek az esztétika világának legújabb trendjei akkor a legjobb helyen jársz! Központunk a magyar esztétikai piac egyik legjelentősebb képviselője. Blogunkban szakértőink, orvosaink cikkei által betekintést nyersz a műtét nélküli szépülés, fiatalodás világába. Pillants be velünk a kulisszák mögé és tudd meg, milyen kezeléseket választanak a sztárok szépségük megőrzéséhez! Meg fogunk lepni, hogy a modern orvostudománynak és technológiáknak köszönhetően mennyire egyszerűen és gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, akár arcvonásaid megváltoztatása nélkül.

Két eljárás egy kezeléssel

A Scarlet és a Secret RF mikrotűs rádiófrekvenciás eljárás egyesíti a mikrotűk és az orvosi rádiófrekvencia korábbi hatásait, mindezt kivételes pontossággal, egyszerre kezelve a bőr epidermisz és dermisz rétegeit. Mivel a kezelőfejjel a bőrt közvetlenül melegítjük a mikrotűkön át, minimalizáljuk a bőrfelszín sérülését, ezáltal a felépülési idő is szignifikánsan lecsökken. Amikor az apró tűk behatolnak a bőrbe, rádiófrekvenciás hullám jelenik meg a tűk körül, amelyek lokális hőhatást képeznek. A tűszúrások hatására létrejött apró mikrocsatornákon keresztül a hatóanyagok is könnyebben jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe és látványosabb eredményeket érhetünk el.

mikrotű rádófrekvencia scarlet kezelés

Precízen, még szemkörnyékre is

A hagyományos rádiófrekvenciás eljárás a bőrfelszínt melegíti és nem szabályozható a rádiófrekvenciás hullámok bőrbe hatolásának mélysége. Ezzel szemben a Scarlet és a Secret RF kezelőgépek már lehetővé teszik a mélység precíz szabályozását is, hogy a megfelelő hatást éjük el. További különlegességük, hogy az arc teljes felületét kezelhetjük velük, így nincs szükség külön megoldásra a szemkörnyékre.

Nem kell félni, hogy a sok kis tű megsérti a szemkörnyék vékony bőrét, a kezelőfejen milliméter pontossággal tudja a szakember a tűk mélységét állítani, így a szemhéjat egészen a szempillasor közvetlen közelében is kezelhetjük.

Nemcsak egyszerűen feszesít, formáz is

Az apró tűk okozta mikrosérülések és a pulzáló rádiófrekvencia által keltett hő beindítják a bőr heg nélküli sebgyógyulási folyamatát, aminek hatására fokozódik az elasztin és a kollagén termelődés - mint tudjuk, ez a kulcsa a feszes és fiatalos arcbőrnek. A kezelések hatására így egyenletesebbé válik a bőrfelszín, csökkennek a ráncok – sőt, arcformázás is történik a kúrák során, hiszen visszakapjuk az arc korábbi volumenét – ezt hívjuk volumetrikus feszesítésnek. Emellett egyes bőrhibákra is célzott megoldást nyújtanak: elhalványítják a kisebb hegeket, de a pigmentfoltokat és a kipirosodást is hatékonyan csökkenthetik.

Kipróbálnád valamelyik mikrotűs-rádiófrekvenciás kezelésünket?

A JOY napok keretében bármelyikre is foglalsz időpontot 2022. november 10-13. között, 30% kedvezményt adunk a 3 alkalmas kúra árából.
Használd a JOYROYAL kuponkódot!

Jelentkezz be online, vagy a +36 20 323 3298 telefonszámon!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A balayage igen népszerű festési technika, azonban nemrégiben igen populáris lett a kistestvére, a foilayage.
Home&Design
Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.
Lifestyle
A Mérleg fantasztikus lehetőségeket kap az élettől. Napi horoszkóp!