Fashion&Beauty

5 évig nem mosott hajat ez a nő, ez lett az eredménye - Fotók

Elképesztő, amit tapasztalt.

5 évig nem mosott hajat

Ha pár napig nem mosunk hajat, már akkor rosszul érezzük magunkat és arra gondolunk, hogy hanyagolhattuk el "ennyire" az ápolását. Igyekszünk a legjobb minőségű sampont, balzsamot használni, két beavatkozás között pedig nem félünk a száraz samponhoz nyúlni, amennyiszer csak szükséges. De mi történne akkor, ha bizonyos időre teljesen kiiktatnánk mindenféle hajápolási terméket a szépségrutinunkból, és a lehető legtermészetesebb útra lépnénk? Jaquelyn Baers választ ad a kérdésre, ő ugyanis öt évig nem mosott hajat, ami viszont bennünk vet fel komoly kérdéseket.

Se sampon, se semmi

Jaquelyn először blogján fejtette ki 2012-ben, hogy miért döntött a sampon és egyéb hajápolási termékek elhagyása mellett. Elmondása szerint miután elolvasta és részletesen utánanézett ezen alapanyagok összetevőinek, úgy döntött, hogy nincs szüksége a "különféle veszélyes és kiejthetetlen nevű vegyszerek koktéljára", ezért kezdett bele a nem mindennapi kísérletbe, és minden ilyesmit félretett - pontosan öt évre.

Ilyen volt Jaquelyn haja, mielőtt belevágott a mosásmentes projektbe

Lapozz és kiderül, mit tapasztalt a blogger anyuka a folyamat során!

Fotó: LittleOwlCrunchyMomma blog, gif: Giphy.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az influencerek már évek óta meghódították Magyarországot is, fiatalok és bizony, felnőttek ezrei, százezrei rajonganak egyik-másik véleményvezérért.
Sztárok
Bogdán Blanka, aki több mint egy éve az Egyesült Államokban él, keveset bíz a képzeletre vérpezsdítő fotójával.
Lifestyle
Közös akcióban értek tetten egy facebookos tűzifa-csalót a Nógrád Vármegyei fogyasztóvédelmi hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei - közölte a hivatal az MTI-vel...