Fashion&Beauty

Megereszkedett bőr vagy orrkorrekció? Műtét nélküli megoldás felszívódó szálakkal!

Az FTC (Fine Thread Contoruring) kezelés népszerűsége töretlen, hiszen a teljes mértékben felszívódó szálak a bőrfeszesítés egy igazán természetes és kíméletes módját teszik lehetővé úgy, hogy nem veszítjük el a saját arcvonásainkat. Azt viszont már lehet kevesebben tudják, hogy nemcsak az arcunk rugalmasságát és fiatalos vonásait nyerhetjük vissza a szálbehúzással, hanem a ferde orrnyereg is egyenessé válhat műtéti beavatkozás nélkül, de a fogyás után megereszkedett felkar vagy has lógó bőrét is megemelhetjük vele a legkisebb vágás nélkül.

Royal Clinics, az orvos-esztétikai központ

Ha érdekelnek az esztétika világának legújabb trendjei akkor a legjobb helyen jársz! Központunk a magyar esztétikai piac egyik legjelentősebb képviselője. Blogunkban szakértőink, orvosaink cikkei által betekintést nyersz a műtét nélküli szépülés, fiatalodás világába. Pillants be velünk a kulisszák mögé és tudd meg, milyen kezeléseket választanak a sztárok szépségük megőrzéséhez! Meg fogunk lepni, hogy a modern orvostudománynak és technológiáknak köszönhetően mennyire egyszerűen és gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, akár arcvonásaid megváltoztatása nélkül.

Nemcsak megújítja a bőrt, hanem meg is emeli

A felszívódó szálas kontúrozás során a rugalmasságát veszített, dehidratált arcbőr kezelését két felszívódó száltípus – mono és screw – kombinációjával végezzük. Ezek is kifejtenek pici emelő hatást, de alapvetően a behelyezett szálak hatására beinduló kollagén termelődéssel nyerjük vissza bőrünk feszességét. A vastagabb és kis fogakkal ellátott cog szálakat akkor vetjük be, ha a bőr már jelentős mértékben megereszkedett, vagy szemöldökünk ívét megemelve csábító rókaszemekre vágyunk. Ezek a szálak ugyanis a bőr mélyebb rétegeibe kerülnek és a szöveteke kapaszkodva emelik meg a bőrt.

Orrformázás műtét nélkül

A kor előrehaladtával nemcsak arcbőrünk ereszkedik meg, az orrcsúcsunk is egyre lejjebb kerül. Az említett cog szálak képesek megemelni és visszaadni az orr eredeti formáját, vagy akár a meglévő asszimmetriát is korrigálhatjuk. Az egyenes orrnyereg sem álom többé, az FTC szálbehúzás rendkívül hatékony és kíméletes megoldást jelent azok számára, akik orrplasztika nélkül, akár ebédidőben szeretnék elérni a kívánt eredményt. A beavatkozás minimális kellemetlenséggel jár, nincs szükség altatásra és hosszú felépülési idővel sem kell számolnunk.

Jojó effektus és kitágult bőr?

Végre annyit mutat a mérleg, amennyit célként kitűztünk, de örömünket beárnyékolja a felkaron vagy a hasi tájékon elvékonyodott, lógó bőr? Ez esetben sem kell azonnal kés alá feküdni, a cog szálak és a vékony szálas kontúrozás kombinációjával a testünk egyéb területein is látványos eredményeket érhetünk el. Míg a vastag fogazott szálak megemelik a petyhüdt bőrt, addig a vékony szálak stimulálják a kollagén termelődést, így nemcsak a fogyás jeleitől szabadulhatunk meg, akár a terhesség közben, vagy a szülés után kialakult striák is halványíthatók.

Kombináljuk hialuronsavval

A felszívódó szálak önmagukban is szuper hatékonyak, de hatásukat még tovább fokozhatjuk, ha hialuronsavval kombináljuk, ami lehet akár Profhilo vagy Cellbooster hialuronsav alapú stimulátor. Ez elsősorban az arc, nyak és a dekoltázs bőrének kezelésére érvényes, de akár egy ülésben is elvégezhető mindkét kezelés. Fontos azonban – és ez minden beavatkozásra ugyanúgy érvényes -, hogy csakis szakképzett orvos végezze a beavatkozást, aki magas szinten ismeri a technikákat, és az előzetes konzultáción tájékoztat minket a várható eredményekről. A Royal Clinics-ben elismert szakemberek keze alatt és garantáltan minőségi anyagokkal szépülhetsz!

Kipróbálnád a felszívódó szálakat? Akár kombinálnád is más kezelésekkel?

Ha most foglalsz időpontot FTC kezelésre, további szolgáltatásokra beváltható 30.000 Ft értékű utalványt is adunk ajándékba!

Jelentkezz online vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon!

Oldalak

Royal Clinics - Az Ön bőre, a mi felelősségünk.
Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.