Fashion&Beauty

Megereszkedett bőr vagy orrkorrekció? Műtét nélküli megoldás felszívódó szálakkal!

Az FTC (Fine Thread Contoruring) kezelés népszerűsége töretlen, hiszen a teljes mértékben felszívódó szálak a bőrfeszesítés egy igazán természetes és kíméletes módját teszik lehetővé úgy, hogy nem veszítjük el a saját arcvonásainkat. Azt viszont már lehet kevesebben tudják, hogy nemcsak az arcunk rugalmasságát és fiatalos vonásait nyerhetjük vissza a szálbehúzással, hanem a ferde orrnyereg is egyenessé válhat műtéti beavatkozás nélkül, de a fogyás után megereszkedett felkar vagy has lógó bőrét is megemelhetjük vele a legkisebb vágás nélkül.

Royal Clinics, az orvos-esztétikai központ

Ha érdekelnek az esztétika világának legújabb trendjei akkor a legjobb helyen jársz! Központunk a magyar esztétikai piac egyik legjelentősebb képviselője. Blogunkban szakértőink, orvosaink cikkei által betekintést nyersz a műtét nélküli szépülés, fiatalodás világába. Pillants be velünk a kulisszák mögé és tudd meg, milyen kezeléseket választanak a sztárok szépségük megőrzéséhez! Meg fogunk lepni, hogy a modern orvostudománynak és technológiáknak köszönhetően mennyire egyszerűen és gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, akár arcvonásaid megváltoztatása nélkül.

Nemcsak megújítja a bőrt, hanem meg is emeli

A felszívódó szálas kontúrozás során a rugalmasságát veszített, dehidratált arcbőr kezelését két felszívódó száltípus – mono és screw – kombinációjával végezzük. Ezek is kifejtenek pici emelő hatást, de alapvetően a behelyezett szálak hatására beinduló kollagén termelődéssel nyerjük vissza bőrünk feszességét. A vastagabb és kis fogakkal ellátott cog szálakat akkor vetjük be, ha a bőr már jelentős mértékben megereszkedett, vagy szemöldökünk ívét megemelve csábító rókaszemekre vágyunk. Ezek a szálak ugyanis a bőr mélyebb rétegeibe kerülnek és a szöveteke kapaszkodva emelik meg a bőrt.

Orrformázás műtét nélkül

A kor előrehaladtával nemcsak arcbőrünk ereszkedik meg, az orrcsúcsunk is egyre lejjebb kerül. Az említett cog szálak képesek megemelni és visszaadni az orr eredeti formáját, vagy akár a meglévő asszimmetriát is korrigálhatjuk. Az egyenes orrnyereg sem álom többé, az FTC szálbehúzás rendkívül hatékony és kíméletes megoldást jelent azok számára, akik orrplasztika nélkül, akár ebédidőben szeretnék elérni a kívánt eredményt. A beavatkozás minimális kellemetlenséggel jár, nincs szükség altatásra és hosszú felépülési idővel sem kell számolnunk.

Jojó effektus és kitágult bőr?

Végre annyit mutat a mérleg, amennyit célként kitűztünk, de örömünket beárnyékolja a felkaron vagy a hasi tájékon elvékonyodott, lógó bőr? Ez esetben sem kell azonnal kés alá feküdni, a cog szálak és a vékony szálas kontúrozás kombinációjával a testünk egyéb területein is látványos eredményeket érhetünk el. Míg a vastag fogazott szálak megemelik a petyhüdt bőrt, addig a vékony szálak stimulálják a kollagén termelődést, így nemcsak a fogyás jeleitől szabadulhatunk meg, akár a terhesség közben, vagy a szülés után kialakult striák is halványíthatók.

Kombináljuk hialuronsavval

A felszívódó szálak önmagukban is szuper hatékonyak, de hatásukat még tovább fokozhatjuk, ha hialuronsavval kombináljuk, ami lehet akár Profhilo vagy Cellbooster hialuronsav alapú stimulátor. Ez elsősorban az arc, nyak és a dekoltázs bőrének kezelésére érvényes, de akár egy ülésben is elvégezhető mindkét kezelés. Fontos azonban – és ez minden beavatkozásra ugyanúgy érvényes -, hogy csakis szakképzett orvos végezze a beavatkozást, aki magas szinten ismeri a technikákat, és az előzetes konzultáción tájékoztat minket a várható eredményekről. A Royal Clinics-ben elismert szakemberek keze alatt és garantáltan minőségi anyagokkal szépülhetsz!

Kipróbálnád a felszívódó szálakat? Akár kombinálnád is más kezelésekkel?

Ha most foglalsz időpontot FTC kezelésre, további szolgáltatásokra beváltható 30.000 Ft értékű utalványt is adunk ajándékba!

Jelentkezz online vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha eddig nem tűnt volna fel, pillants rá a billentyűzetedre, sőt: tapogasd meg az F és J billentyűket. Érezni fogod a pici vonalkát, amik jó okkal vannak ott.
Lifestyle
Vannak olyan ínycsiklandozó ételek és italok, amiket mindannyian szeretünk fogyasztani, ám ha jót akarunk magunknak - és a diétánknak - este 6 után inkább jobb, ha még eszünkbe sem jutnak.
Sztárok
Kiderült, hogyan sikerült olyan hamar beilleszkednie a királyi családba Katalinnak, és hogyan tett szert majdhogynem akkora népszerűségre az emberek között, amire egykor csak Diana volt képes.