Fashion&Beauty

Azonnal látványos, tartós eredmény néhány perc alatt: ezek a boosterek!

Tényleg elég néhány pici szúrás az arcon, hogy éveket fiatalodjunk és hosszútávú eredményt érjünk el? A válasz igen, méghozzá szuper hatékony boosterekkel – sőt szöveti stimulátorokkal, amelyek fokozzák a kollagén termelődést, ezáltal bőrünk visszanyeri feszességét. Nem kell hosszú órákig tartó beavatkozásokon részt venni és nem kell tartani a hosszú felépülési időtől sem - a Cellbooster, a Profhilo vagy a Nucleofill kezelésekre akár ebédidőben is sort keríthetünk, utána pedig azonnal vissza is zökkenhetünk a napi rutinunkhoz!

Népszerűek a stimulátor kezelések

Központunkban nagyon népszerűek a stimulátor kezelések, ezért több félét is használunk –mint például a Profhilot, a Nucleofillt, vagy a Cellboostert. És hogy miért van stimulátorból is ennyi féle? Lássuk:

Profhilo: hidratál és feltölt

A hidratált és feszes arcbőr mellett szeretnél egy kis feltöltő hatást is? A Profhilo az egyik legnépszerűbb kezelés a pácienseink körében, amit szuper tulajdonságainak köszönhet: az egyik legintenzívebb kollagén indukciós hatással bír és mélyen hidratálja a bőrt – a hónapokig tart eredményhez pedig mindössze 5-5 szúrásra van szükség arcfelenként! Természetesen nem változtat az arcvonásokon, mivel egyenletesen terül szét bőrünkben már a befecskendezést követően, viszont minimálisan megemel és így mindenhol érvényesül a lifting hatás.

Fő előnyök: gyors és látványos hatás, nagyon rövid és egyszerű kezelés

Royal Clinics, az orvos-esztétikai központ

Ha érdekelnek az esztétika világának legújabb trendjei akkor a legjobb helyen jársz! Központunk a magyar esztétikai piac egyik legjelentősebb képviselője. Blogunkban szakértőink, orvosaink cikkei által betekintést nyersz a műtét nélküli szépülés, fiatalodás világába. Pillants be velünk a kulisszák mögé és tudd meg, milyen kezeléseket választanak a sztárok szépségük megőrzéséhez! Meg fogunk lepni, hogy a modern orvostudománynak és technológiáknak köszönhetően mennyire egyszerűen és gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, akár arcvonásaid megváltoztatása nélkül.

Nucleofill: hármas hatás a szép bőrért

A bőrminőségjavító kezelések többsége során hialuronsav alapú anyagot juttatnak bőrünkbe, szemben az innovatív, teljesen más megközelítésű Nucleofillel. Mitől tud többet, mint az átlagos hialuronsav alapú készítmények? Ez egy természetes anyagú, polinukleotid alapú gél, ami hármas hatással bír: hidratál, megköti a szabadgyököket és biostimulál. Utóbbi nem jelent mást, mint hogy saját bőrsejtjeinket serkenti az aktívabb működésre – tehát nem a kollagéntermelést pörgeti fel bőrünkben, hanem bőrsejtjeink anyagcseréjét, így fiatalítja azokat. Ennek a különleges képességének az eredménye az is, hogy nemcsak a rugalmasságát, hidratáltságát veszített, idősödő bőr fiatalításában érhetünk el vele szuper eredményeket, de a hajhullás, így a haj- vagy testszőrzet ritkulásának kezelésére is alkalmazhatjuk.

Fő előnyök: teljes megújulás sejt szinten, a hidratálás és a szabadgyökök megkötése mellett

nucleofill hialuronsav kezelés

Cellbooster: hialuronsav, de új szintre emelve

Miért használnánk csak töltésre a hialuronsavat, ha képes bioaktív anyagokat is a szervezetünkbe juttatni? A Cellbooster komplexek a hialuronsav, az aminosavak és a vitaminok egyedülálló keverékét alkotják, egy különleges, innovatív eljárással összefűzve. Így a hidratáló, liftingelő hialuronsavval együtt olyan mikroelemeket juttatunk bőrünkbe, melyekkel további, célzott eredményeket érhetünk el. Pigmentáció, napkárosodott bőr, ráncok, toka, akne vagy hajhullás – akármelyik problémáról is legyen szó, a Cellbooster négy formulája, mindegyikre nyújt megoldást.

Fő előnyök: problémára szabható kezelés a különböző hatóanyag-komplexeknek köszönhetően

+1 érv a boosterek – és stimulátorok- mellett

A felsorolt kezelések nagyszerűen megállják a helyüket önmagukban is, de kiválóan lehet őket kombinálni botox-szal, felszívódó szálas kezeléssel és egyéb esztétikai beavatkozásokkal, azok hatásának fokozására. Fontos azonban, hogy ehhez szakavataott bőrgyógyász segítségét vegyük igénybe, aki magas szinten ismeri ezeket a technikákat és teljes mértékben egyénre tudja szabni a kombinációt.

Te is kipróbálnád valamelyik stimuláló kezelésünket kezelést? Foglalj év végéig 15% kedvezménnyel bármelyikre!

Jelentkezz be online, vagy a +36 20 323 3298 telefonszámon!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Hajunkat parfümözni nem igazán számít újdonságnak. Egyáltalán nem mindegy viszont, hogy milyen összetevőkből áll az adott parfüm, amit hajunkra permetezünk.
Lifestyle
Neked mi az 5 legjellemzőbb tulajdonságod a horoszkópod szerint? Nem biztos, hogy az, amire számítanál!
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.