Fashion&Beauty

Ezek a nappali arckrémek csodát tesznek a bőröddel: feltöltenek, hidratálnak, ránctalanítanak

Mutatunk néhány nappali arckrémet, amelyek egész nap megfelelő hidratáltságot biztosítanak a bőrödnek.

Ezek a legjobb nappali arckrémek

Ha te is tudatos bőrápoló vagy (vagy esetleg az szeretnél lenni), akkor 3 terméket mindenképpen használnod kell: arclemosót, hidratálót és fényvédőt. Enélkül a 3 nélkül nem érdemes bevetned a különböző arcápoló szérumokat, hiszen semmit nem fognak érni, ha ez a stabil rutin nincs kialakítva. De milyen hidratáló krémet használj? Nagyon egyszerű a válasz: olyat, amilyet szeret a bőröd. Fontos, hogy ne hagyjon ragacsos érzetet maga után, könnyedén beszívódjon és megfelelően hidratáljon. Az sem baj, ha fényvédőt is tartalmaz, hiszen minden reggel szükséges applikálni azt is, ha a nappali arckrémedben nincs SPF. Összegyűjtöttünk néhány szuper terméket, amit mindenképpen érdemes kipróbálnod: találsz köztük olcsóbbakat és drágábbakat, gazdagabb és kevésbé gazdag krémeket is. Egy tuti, biztosan rálelsz a számodra megfelelő termékre!

Geek & Gorgeous 101 Happier Barrier - 3 490 Ft 10% Squalane + Lipidek Hidratálókrém - Tápláló, mégis könnyed, bársonyos hidratálókrém, ami Squalane-nal, bőrazonos lipidekkel és zöld teával a bőr védőrétegének boldogságát célozza.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!
Utazás
A rétegfelhőzet zsugorodik, a látási viszonyok javulnak, és bár komolyabb mennyiségű csapadék nem várható, melegünk bizony ma sem lesz.
Sztárok
Ismert tény, hogy Sir Elton John nagyon közeli barátságot ápolt Diana walesi hercegnével, sőt a temetésén is fellépett. Azt azonban csak kevesen tudják, hogyan indult kettejük kapcsolata.