Fashion&Beauty

Ezek most a legdivatosabb szépészeti kezelések: 5+1 beavatkozás, ami a Kardashian családban is hódít

A Kardashian és Jenner nővérek köztudottan szívesen járnak különböző szépészeti kezelésekre, ennek köszönhetően pedig mind bámulatosan néznek ki. No de melyek azok a beavatkozások, amik a kedvenceik közé tartoznak?

Akár te is kipróbálhatod

A Kardashian-Jenner lányok nem rejtik véka alá, hogy nem félnek a plasztikai beavatkozásoktól és hajlandóak kés alá feküdni, ha szükséges, akár többször is. A mindennapokban saját szépségápolási termékeiket használják, azonban ez sem feltétlenül elég a kívánt eredmények eléréséhez. Rendszeresen járnak különböző arc- és testkezelésekre, ahogy ez a The Kardashians, a Disney+-on streaming platformon futó reality sorozatból is kiderül. Összegyűjtöttük azokat az eljárásokat, amiket te magad is kipróbálhatsz, akár otthon, akár egy orvosi központban vagy kozmetikusnál:

Fényterápia Gyakran járnak fényterápiás arckezelésre, ami az arcvonalak és ráncok, a nap okozta károsodások és foltok, a bőr pigmentációjának és az aknés hegek kezelésére szolgál. A LED-es fényimpulzusok sorozata úgy segít a sejtek helyreállításában, hogy serkenti a kollagén növekedését. A terápia egyik legnagyobb előnye, hogy fájdalommentes! Sőt, maszk formájában te is beszerezheted és sorozatnézés közben szépülhetsz.
Kattints a további képekért!

Kim Kardashian viselte a legkülönlegesebb ruhát az idei Met-gálán. Az egészen biztos, hogy ezzel beírta magát a divattörténelembe.

Leadfotó: Stefanie Keenan/Getty Images for SKKN BY KIM

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!
Utazás
A rétegfelhőzet zsugorodik, a látási viszonyok javulnak, és bár komolyabb mennyiségű csapadék nem várható, melegünk bizony ma sem lesz.
Sztárok
Ismert tény, hogy Sir Elton John nagyon közeli barátságot ápolt Diana walesi hercegnével, sőt a temetésén is fellépett. Azt azonban csak kevesen tudják, hogyan indult kettejük kapcsolata.