Fashion&Beauty

Kate Hudson olyan pucérruhában jelent meg a vörös szőnyegen, hogy mindenkinek leesett az álla

Kate Hudson élete talán legdögösebb ruháját viselte a minap. A színésznő egy egyedi pucérruhában jelent meg a vörös szőnyegen.

Pucérruha a köbön!

Kate Hudson egy gyönyörű ruhában lépett a vörös szőnyegre, hogy új filmjét, a Tőrbe ejtve – Az üveghagyma című alkotást népszerűsítse. A pucérruha mindig is a hírességek kedvence volt, Jennifer Lopez, Rihanna, Heidi Klum és még számos más sztár viselt már ilyen darabokat. Természetesen ezek mindig egyedi tervezésűek, és pont ez teszi őket különlegessé, meg persze az (ahogyan a neve is mutatja), hogy nem hagynak sokat a képzeletünkre. Kate Hudson is éppen egy ilyen darabot viselt a legutóbbi megjelenése alkalmával. A testszínű ruha ezüst-, arany- és pezsgőszínű flitterekkel volt díszítve, és még különlegesebbé tette a kivágott hátrésze.

Gyönyörű volt a színésznő, de édesanyja, Goldie Hawn is tündökölt mellette! Mutatjuk a csodálatos sminket és ruhát, és persze az anya-lánya fotókat!

Kate Hudson sminkje és frizurája is káprázatos volt az eseményen.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Irina Shayk egy nagyon különleges összeállításban jelent meg a vörös szőnyegen a minap.
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!
Utazás
A rétegfelhőzet zsugorodik, a látási viszonyok javulnak, és bár komolyabb mennyiségű csapadék nem várható, melegünk bizony ma sem lesz.