Lapozz a 99-re!

A Lapozz a 99-re! podcast legutóbbi részében a gasztronómia került a fókuszba Kordos Szabolcs regényei nyomán, a meghívott sztárvendég pedig az Aranyélet sztárja, Döbrösi Laura volt.

A Lapozz a 99-re! podcast összeállításában a Peter's Planet utazó bloggerével beszélgettünk.

A Lapozz a 99-re! podcast ünnepi adásában többek között Dr. Kapitány-Fövény Máté, a Függőben című könyv szerzője is megszólal.

Ezen a héten a Lapozz a 99-re! podcast ünnepi adását hallhatod, amiben a kedvenc beszélgetéseinkből készítettünk válogatást.

Hova tűnt a magyarok humorérzéke? Többek között erről is beszélgettünk Jakupcsek Gabriellával, akinek most jelent meg Nagy levegő című könyve. Sánta László színész mesélt aktuális kedvenceiről, a műsor végén pedig Szabados Ági ajánlott egy letehetetlen olvasmányt.

A Lapozz a 99-re! podcast következő részében megszólal egy alvásszakértő, valamint Szilágyi Csenge színésznő is elárulja, mi a kedvenc olvasmánya.

Milyen világban élünk, merre tartunk? Dombóvári Istvánnal, a Netperces novellák írójával a jövőről és a jelenről beszélgettünk, Hevesi Krisztina szexuálpszichológus mesélt élete meghatározó könyvéről, a műsor végén pedig Szabados Ági javasolt egy letehetetlen olvasmányt.

Balatoni József és Pataki Zita voltak a Lapozz a 99-re! podcast legújabb epizódjának vendégei, akik megosztották saját kedvenc olvasmányukat és elmondták véleményüket az olvasás témakörében.

Oldalak