Lifestyle

Rúzsa Magdi és Harcsa Veronika - amikor két énekesnő leül olvasni

2021 első interjús adásában két énekesnő a vendége Szabados Áginak.

Lapozz a 99-re!

Könyves podcast Szabados Ági műsorvezetésével. A műsorban hétről-hétre történeteket mesélünk írókról, olvasókról, könyvekből és könyvekről. Minden adásban egy híresség ajánlja élete könyvét és Ági is megosztja aktuális kedvencét. Elmondjuk mit olvass, mit ne olvass. Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Rúzsa Magdi és Harcsa Veronika

Mindketten sikeresek a szakmájukban, olvasási szokásaikról, kedvenc könyveikről azonban eddig keveset hallhattunk. Most viszont nagy részletességgel mesél élete jelenleg legkedvesebb könyvéről Rúzsa Magdi, és azt is elárulja, hogy milyen indíttatásból írt mesekönyvet karácsony előtt. Természetesen olvasási szokásaiba és a könyvekkel való ismerkedésének történetébe, az ezzel kapcsolatos kedves emlékeibe is beavatja Szabados Ágit.

Az epizód második felében Harcsa Veronika, a szintén sikeres énekesnő mesél kedvenc könyveiről. Arról is beszélgetnek, hogy hogyan tanult meg olvasni, ez hogyan befolyásolta olvasási szokásait, hogy milyen formában indítottak könyvklubot barátaival és hogy jelenleg milyen a viszonya a könyvekkel.

Szabados Ági az év első epizódjában kivételesen nem letehetetlen olvasmányt ajánl, hanem néhány tippet ad arra vonatkozóan, hogy hogyan olvassunk jól ebben az évben.

Az adást itt hallgathatod meg:

A műsorban elhangzó könyvek:

  • Gion Nándor: Latroknak is játszott
  • Rúzsa Magdolna: Angyalkert
  • Lucia Berlin: Este a paradicsomban
  • Lucia Berlin: Bejárónők kézikönyve
  • Alan Moore: A teljes Watchmen
  • David Foster Wallace: Végtelen tréfa
  • Krusovszy Dénes: Akik már nem leszünk sosem
  • Kai Michel: Az ember három természete

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az internet már jó ideje velünk van, a magyar kormány azonban most megváltoztatna néhány dolgot. Meglátjuk, hogy véghez viszik-e!
Egészség
Ha még mindig nem érted el a vágyott alakot a nyárra, akkor most mutatunk egy olyan élelmiszert, melynek hihetetlen előnyei vannak, ha minden egyes nap fogyasztasz belőle egy keveset, sőt mi több,...
Sztárok
Újabb botrányos helyzetbe csöppent a 66 esztendős színész. Baldwin nem bánt kesztyűs kézzel a zaklatójával.