Lifestyle

Best of 2020 - Egy furcsa év kedvenc pillanatai

Hallgasd meg újra Almási Kittit, Bárdos Andrást, Gárdos Pétert, Grecsó Krisztiánt és Boldizsár Ildikót.

Lapozz a 99-re!

Könyves podcast Szabados Ági műsorvezetésével. A műsorban hétről-hétre történeteket mesélünk írókról, olvasókról, könyvekből és könyvekről. Minden adásban egy híresség ajánlja élete könyvét és Ági is megosztja aktuális kedvencét. Elmondjuk mit olvass, mit ne olvass. Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Best of 2020, 2. rész

2020 egy meglehetősen furcsa év volt mindannyiunk életében. Egy tomboló világjárvánnyal, két megélt kijrási korlátozással, ezt az időszakot mindenki sokáig fogja még emlegetni.Annak ellenére, hogy most talán még úgy tűnhet, nincs fény az alagút végén, és bizonytalanságban élünk, ez az év tele volt csodás pillanatokkal. A podcast életében legalábbis biztosan. Rengeteg fantasztikus embert hallgathattunk, jobbnál-jobb és különlegesebb könyvekről. A mai adásban összeválogattuk nektek a kedvenc pillanatainkat, hogy így tekinthessünk vissza erre az elmúlt időszakra. Újra hallhatjátok többek között Almási Kittit, Bárdos Andrást, Gárdos Pétert, Grecsó Krisztiánt, és Boldizsár Ildikót. Hallgassátok őket, és olvassatok sokat!

Az adást itt hallgathatod meg:

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyian szeretünk olyan ruhadarabokba bújni, melyek stílusosak, de mégis képesek meleget nyújtani a változékony időjárás ellen. Ilyen alapdarabok a kardigánok is, melyek kényelmesek és...
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...