Fény-szóró blog

Azon tűnődsz, vajon készen állsz-e azokra a változásokra, amelyeket a vonzás törvényének tudatosítása hozhat életedbe? Vagy kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy valóban most lenne itt az ideje megpróbálni, és megvalósítani legnagyobb álmaid?

A tudomány óriási léptekben fejlődik, és nekünk újra kell írnunk magunkban megrögzött hiedelmeinket. Például a gének szerepéről is, hiszen távolról sincs akkora hatalmuk a biológiai működésünk fölött, mint korábban hittük. És hogy minek van? Megtudhatod a cikkből!

Ugyanis élőlényekre valló intelligens tevékenységet folytat a legújabb kutatások szerint. Tudd meg a cikkből, mit mond a csillagász!

Guru Purnim teliholdja van, amely évente egyszer jön el. Olvasd el, mit jelent ez, és hogyan töltsd a napot, hogy a lehető legnagyobb áldásban részesülhess általa!

Hogy hogyan kommentálod életed mindennapi eseményeit, sokkal nagyobb jelentőséggel bír, mint gondolnád. A jó hír pedig az, hogy a beszédünk az első, amit könnyedén megváltoztathatunk, és ez hatással lesz az életünkre!

Ha már voltál kimerítő helyzetben vagy kapcsolatban, akkor tudod, milyen fontos minél előbb meghozni ezt a döntést. Ha épp benne vagy a sűrűjében, akkor pedig tényleg elengedhetetlen, hogy megismerd a mérgező kapcsolat biztos jeleit!

Magyarországon még épp csak most kezd elterjedni a jóga és a tánc e különös egyesülése, nem csoda, ha még nem hallottál róla. Írásomból most megismerheted!

Úgy őszintén: befolyásolja azt, hogy te ki vagy, az, ahogyan látnak téged? Elmondom, miért nem érdemes egyetlen aggódó gondolatot sem fecsérelned ilyesmire. És hogy jön ide a szemüveg? Kiderül az is a cikkből.

Oldalak