Fény-szóró blog

Ha már voltál kimerítő helyzetben vagy kapcsolatban, akkor tudod, milyen fontos minél előbb meghozni ezt a döntést. Ha épp benne vagy a sűrűjében, akkor pedig tényleg elengedhetetlen, hogy megismerd a mérgező kapcsolat biztos jeleit!

Magyarországon még épp csak most kezd elterjedni a jóga és a tánc e különös egyesülése, nem csoda, ha még nem hallottál róla. Írásomból most megismerheted!

Úgy őszintén: befolyásolja azt, hogy te ki vagy, az, ahogyan látnak téged? Elmondom, miért nem érdemes egyetlen aggódó gondolatot sem fecsérelned ilyesmire. És hogy jön ide a szemüveg? Kiderül az is a cikkből.

Nyugodtan lazulj ki, és tegyél magasról a feléd irányuló elvárásokra. Senki boldogságáért, elégedettségéért nem vagy ugyanis felelős – csak a sajátodért!

Most megtudhatod, miért ne nézz soha senkire és semmire rossz szemmel! Beleértve első helyen saját magadat.

Valójában mindannyian képesek vagyunk az öngyógyításra egy szent ember közbenjárása nélkül is. Olvasd el, hogyan.

Hogyan lehetnénk képesek mégis az itt-és-most elfogadására, amikor nehézségeken megyünk keresztül? És ez nem fogja-e azt jelenteni, hogy fixáljuk problémáinkat, és gátoljuk a megoldásukat?

Testtartásunk, gesztusaink híven tükrözik a lelkiállapotunkat, és azt is, hogy mennyire vagyunk domináns, magabiztos személyiségek. Vagy épp az ellenkezője. De ez utóbbi esetben sem kell elkeseredned, olvasd el, miért!

Oldalak