Fény-szóró blog

Tanúja lehettem annak, hogyan találkozik Lorna Byrne a lelkes magyar olvasóival, amikor ez év szeptemberében Budapestre látogatott.

Egy igazán kedves közelgő eseményre szeretném felhívni a figyelmed, amelyben te is részt vehetsz.

Nehéz eldönteni, mert időnként mintha ezt is, azt is megtapasztalnánk.

Ez az írás egy emlékeztető, hogy ha elcsúszott – értékrendünket helyreigazíthassuk. Meglehet, mindenféle igyekezetünk közben elfelejtettük a legfontosabbat, amiért jöttünk.

Hol lehet a hiba? Egyszerűen folyton keresztbe tesz a karma, rossz helyre születtél? Nem vagy elég képzett, nincs elég időd, vagy még mindig nem dolgozol elég keményen? Nem itt van a gond.

Azon tűnődsz, vajon készen állsz-e azokra a változásokra, amelyeket a vonzás törvényének tudatosítása hozhat életedbe? Vagy kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy valóban most lenne itt az ideje megpróbálni, és megvalósítani legnagyobb álmaid?

A tudomány óriási léptekben fejlődik, és nekünk újra kell írnunk magunkban megrögzött hiedelmeinket. Például a gének szerepéről is, hiszen távolról sincs akkora hatalmuk a biológiai működésünk fölött, mint korábban hittük. És hogy minek van? Megtudhatod a cikkből!

Ugyanis élőlényekre valló intelligens tevékenységet folytat a legújabb kutatások szerint. Tudd meg a cikkből, mit mond a csillagász!

Oldalak