Fény-szóró blog

Néha már nagyon mozdulnánk valamerre, de nem látunk lehetőségeket, akár satuba fogva is érezhetjük magunkat ilyenkor a sors által. Ez persze nem így van. Minden változás a bensőnkből indul ki, így ott kell elkezdeni a megfelelő „lépésekkel”. Nincs olyan körülmény, ami ne lenne megfelelő ehhez. Az alábbi 10 pont a segítségedre lesz ebben.

Azt hiszed, rajtad kívül álló okok állnak a háttérben – esetleg a karma kényszerítő ereje ez –, és te tehetetlenül szenveded el, hogy egyik nehéz helyzetből a másikba kerülsz, amiből úgy tűnik, nincs kiút. Az igazság pedig az, hogy a legtöbb esetben mi magunk hozzuk létre ezt az ördögi kört itt és most, vagyis nem mindig kell visszaásni az előző életekig, ha okokat keresünk. Ez azt is jelenti, hogy igenis van hatalom a kezedben itt és most, hogy kilépj az ördögi körből!

Nem lehet megemlékezni elhunyt szeretteinkről anélkül, hogy ne emlékeznénk az örök életre. Mi más nyújthatna vigaszt? Néhány bölcsesség, amelyek segítenek ebben.

Bár jogod van megvédeni magad, és őszinte válaszokat adni, léteznek rá megoldások, hogy ezt anélkül tedd, hogy lesüllyedj egy hozzád nem méltó szintre.

Tanúja lehettem annak, hogyan találkozik Lorna Byrne a lelkes magyar olvasóival, amikor ez év szeptemberében Budapestre látogatott.

Egy igazán kedves közelgő eseményre szeretném felhívni a figyelmed, amelyben te is részt vehetsz.

Nehéz eldönteni, mert időnként mintha ezt is, azt is megtapasztalnánk.

Ez az írás egy emlékeztető, hogy ha elcsúszott – értékrendünket helyreigazíthassuk. Meglehet, mindenféle igyekezetünk közben elfelejtettük a legfontosabbat, amiért jöttünk.

Oldalak