Fény-szóró blog

Most megtudhatod, miért ne nézz soha senkire és semmire rossz szemmel! Beleértve első helyen saját magadat.

Valójában mindannyian képesek vagyunk az öngyógyításra egy szent ember közbenjárása nélkül is. Olvasd el, hogyan.

Hogyan lehetnénk képesek mégis az itt-és-most elfogadására, amikor nehézségeken megyünk keresztül? És ez nem fogja-e azt jelenteni, hogy fixáljuk problémáinkat, és gátoljuk a megoldásukat?

Testtartásunk, gesztusaink híven tükrözik a lelkiállapotunkat, és azt is, hogy mennyire vagyunk domináns, magabiztos személyiségek. Vagy épp az ellenkezője. De ez utóbbi esetben sem kell elkeseredned, olvasd el, miért!

Néhány percet vesz csak igénybe, de annál értékesebb információkat tudhatsz meg magadról. Csendesedj el, vedd sorra a kérdéseket, engedd útjára a képzeleted, és csak figyeld a megjelenő képeket! A válaszok meg fognak mutatkozni.

Általában úgy működünk, hogy jön egy erős hatás kívülről, valami történik az életünkben, és mi teljesen kibillenünk lelki egyensúlyunkból. Hidd el, nem lehetetlen megtanulni kezelni az érzéseidet, és egyre békésebbé válni. Olvasd el, hogyan!

Sok éve együtt éltek már, és ha igazán őszinte akarsz lenni – marhára idegesítenek a dolgai? Naponta sok időt töltesz kedvesed ténykedései, vagy azok hiánya fölötti füstölgéssel? Nem biztos, hogy tényleg benne van a hiba.

Az emberi élet egyik központi témája a gazdagság-szegénység. Annyira fontos, hogy a spirituális utak is foglalkoznak vele. Mi a jobb a lelki fejlődés szempontjából? Hogyan viszonyuljunk ehhez a kérdéshez, és az ezzel kapcsolatos vágyainkhoz? Lehet egyszerre vágyni Istenre és a jólétre is, vagy ezek kizárják egymást?

Oldalak