Fény-szóró blog

Nem lehet megemlékezni elhunyt szeretteinkről anélkül, hogy ne emlékeznénk az örök életre. Mi más nyújthatna vigaszt? Néhány bölcsesség, amelyek segítenek ebben.

Bár jogod van megvédeni magad, és őszinte válaszokat adni, léteznek rá megoldások, hogy ezt anélkül tedd, hogy lesüllyedj egy hozzád nem méltó szintre.

Tanúja lehettem annak, hogyan találkozik Lorna Byrne a lelkes magyar olvasóival, amikor ez év szeptemberében Budapestre látogatott.

Egy igazán kedves közelgő eseményre szeretném felhívni a figyelmed, amelyben te is részt vehetsz.

Nehéz eldönteni, mert időnként mintha ezt is, azt is megtapasztalnánk.

Ez az írás egy emlékeztető, hogy ha elcsúszott – értékrendünket helyreigazíthassuk. Meglehet, mindenféle igyekezetünk közben elfelejtettük a legfontosabbat, amiért jöttünk.

Hol lehet a hiba? Egyszerűen folyton keresztbe tesz a karma, rossz helyre születtél? Nem vagy elég képzett, nincs elég időd, vagy még mindig nem dolgozol elég keményen? Nem itt van a gond.

Azon tűnődsz, vajon készen állsz-e azokra a változásokra, amelyeket a vonzás törvényének tudatosítása hozhat életedbe? Vagy kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy valóban most lenne itt az ideje megpróbálni, és megvalósítani legnagyobb álmaid?

Oldalak