Fény-szóró blog

A hindu vallás több ezer éves szentírása a négy Véda, ezek egyikében található a Gayatri, avagy a minden bajtól megszabadító Nagy Fényhozó mantra. Ismerd meg közelebbről, hiszen gyönyörű szanszkrit sorai könnyen megtanulhatóak, és éneklését mindennapi életed részévé teheted te is!

Most nem vágtat a Ló, inkább nagy terheket mozgat meg, és szívósan halad célja felé. Olvasd el szakértőnk, Padma előrejelzését!

Végre egy kis megnyugvás a kihívások, nagy változások után! Olvasd el szakértőnk, Padma előrejelzését!

Néha már nagyon mozdulnánk valamerre, de nem látunk lehetőségeket, akár satuba fogva is érezhetjük magunkat ilyenkor a sors által. Ez persze nem így van. Minden változás a bensőnkből indul ki, így ott kell elkezdeni a megfelelő „lépésekkel”. Nincs olyan körülmény, ami ne lenne megfelelő ehhez. Az alábbi 10 pont a segítségedre lesz ebben.

Azt hiszed, rajtad kívül álló okok állnak a háttérben – esetleg a karma kényszerítő ereje ez –, és te tehetetlenül szenveded el, hogy egyik nehéz helyzetből a másikba kerülsz, amiből úgy tűnik, nincs kiút. Az igazság pedig az, hogy a legtöbb esetben mi magunk hozzuk létre ezt az ördögi kört itt és most, vagyis nem mindig kell visszaásni az előző életekig, ha okokat keresünk. Ez azt is jelenti, hogy igenis van hatalom a kezedben itt és most, hogy kilépj az ördögi körből!

Nem lehet megemlékezni elhunyt szeretteinkről anélkül, hogy ne emlékeznénk az örök életre. Mi más nyújthatna vigaszt? Néhány bölcsesség, amelyek segítenek ebben.

Bár jogod van megvédeni magad, és őszinte válaszokat adni, léteznek rá megoldások, hogy ezt anélkül tedd, hogy lesüllyedj egy hozzád nem méltó szintre.

Tanúja lehettem annak, hogyan találkozik Lorna Byrne a lelkes magyar olvasóival, amikor ez év szeptemberében Budapestre látogatott.

Oldalak