Utazás

Európa egyik legszebb városát ábrázolja a fotó, mégsem jön rá senki a megfejtésre - neked sikerülni fog?

Ugyan nem a szomszédunkban van, minket, magyarokat is lenyűgöz ez az ellenállhatatlan atmoszférát sugárzó európai nagyváros.

Készülj: ez a forduló sem lesz sétagalopp!

Folytatódik földrajzi tematikájú képrejtvény-szériánk, ráadásul ezúttal egy különösen nehéz, elgondolkodtató fejtörővel próbáljuk meg felmérni tudásodat. A következő fotókon Európa egyik legkülönlegesebb, egyben leggyönyörűbb városa látható, mely ugyan nem a szomszédunkban van, de még minket, magyarokat is megbabonáz. Nos, felcsigáztunk? Akkor ne habozz, hanem lapozz: a forduló részleteit a galériában ismerheted meg!

A kérdés: melyik nevezetes európai nagyvárost ábrázolja a fotó?
Kattints a további képekért!

Európa egyik leggyönyörűbb városa van a képen - meg tudod nevezni a települést? Csak a született lángészeknek sikerül

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Bár Katalin erős nő, és a palota hírei alapján remekül viseli hasi műtétje után a lábadozás időszakát, olykor nála is eltörik a mécses, hiszen ő is csak ember, akinek bizony néha szüksége van legjobb...
Sztárok
A színművész január végén ünnepelte a 76. születésnapját, de elég sok „csillagnak kellett együttállnia”, hogy ő egyáltalán megszülessen. Most őszintén mesélt erről a történetről.
Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.