Sztárok

Botrányba fulladt közös filmjük forgatása: ezért utálta egymást Sophia Loren és Marlon Brando

A két filmcsillag Charlie Chaplin A hongkongi grófnő című 1967-es mozijában játszott együtt, ám a munkálatok során elmérgesedett a viszonyuk.

Egy kellemetlen emlékű forgatás

Charlie Chaplin 1967-es filmjében, A hongkongi grófnőben a korszak két óriási filmcsillaga, Sophia Loren és Marlon Brando is szerepet kapott. A világsztárok munkakapcsolata korántsem volt felhőtlen - derült ki az olasz díva Yesterday, Today, Tomorrow: My Life című önéletrajzi könyvéből. De pontosan miért haragudtak meg egymásra a forgatások alatt? Lapozz: rögtön eláruljuk!

Loren szerint az egyébként híresen kezelhetetlen Brando egy forgatási szünetben megfogta a fenekét. A színésznő ezen mérhetetlenül felháborodott. "Hirtelen rám tette a kezét. Teljes nyugalomban megfordultam, majd úgy fújtam bele az arcába, akár egy macska. Ezt mondtam neki: <<Soha többé ne merd ezt velem megtenni! Ne forduljon elő még egyszer!>>" - idézte fel a történteket az olasz híresség.
Kattints a további képekért!

A Szex és New York sztárja, Kim Catrall többször meglepte már rajongóit a napokban, friss hírek szerint a sorozat folytatásának új évadában is szerepelni fog, legutóbb pedig a szépészeti beavatkozásokkal kapcsolatban osztotta meg véleményét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
10 meglepő NASA találmányt mutatunk, ami mára a mindennapi életünk részévé vált.
Lifestyle
Önkielégítés megvonás két éven keresztül? Nos, nem pont erre az eredményre számítanánk.
Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...