Sztárok

Sebestyén Balázs ritkán látott felesége dögösebb, mint valaha, még a huszonéveseket is simán maga mögé utasítja - Fotók

A közismert médiaszemélyiség 15 évvel ezelőtt kötötte össze az életét Horváth Viktóriával, aki azóta természetesen felvette a Sebestyén nevet is. Párosuk azóta is elválaszthatatlan, a sztárfeleségen pedig nem fog az idő: káprázatos kisugárzásával még a fiatalabb nőket is megszégyeníti.

Árnyékba borítja fiatalabb nőtársait

Sebestyén Balázs féltve őrzi a magánéletét, így aztán nem csoda, hogy sokakat meglepett, amikor rövid, de annál beszédesebb videót posztolt fantasztikus zenei tudását megcsillogtató kamaszfiáról. (A 15 esztendős Benett egyébként kísértetiesen emlékeztet a neves műsorvezetőre.) A 46 éves híresség pontosan tudja, hogy a túlzott médiafigyelem akár a családi nyugalmat is könnyűszerrel szétzilálhatja, ezért nem büszkélkedik el hetente a csemetéivel - pedig megtehetné, ahogy felesége is minden dicséretet megérdemel, mégsem tűnik fel gyakran a közismert rádiós oldalán. Pedig a páros 15 éve elválaszthatatlan, Viki pedig változatlanul olyan erőteljes kisugárzással rendelkezik, hogy még fiatalabb nőtársait is simán árnyékba borítja!

A gyönyörű családanya vonzerejének egyik titka a folyamatos megújulás. Ahogy a Blikk is megjegyezte, Viki feketére cserélte a barna hajszínt, ami parádésan áll neki.
Kattints a további képekért!

Ábel Anitát a felszabadult stílusa miatt akarták a rajongók, hogy csatlakozzon Balázsékhoz, de belemerészkedett a drámai témákba is.

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. A kifutón...
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.