Sztárok

Döbbenetes hívást kapott műsorában Sebestyén Balázs, lefagyott a meglepetéstől

A közkedvelt rádiós igyekszik felkészülni a váratlan helyzetekre, ezúttal viszont nem tudta leplezni őszinte megdöbbenését.

Erre még ő sem számított

Sebestyén Balázs a minap épp a Rádió 1 reggeli műsorát vezette, és egy szórakoztató játékkal próbálta meg feldobni a hallgatók napját, amikor hirtelen rendkívül meglepő telefont kapott élő adásban - számolt be az egyszerre elképesztő, mégis megmosolyogtató kisszínesről a Bors. A 42 esztendős műsorvezetőt ugyan kellő rutinnal vértezték fel az elmúlt évek-évtizedek, és igyekszik a másodperc törtrésze alatt reagálni minden furcsa szituációra, ezúttal hagyta, hogy magukkal sodorják az események, és kissé kizökkent a szerepéből.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.