Sztárok

Sörözik és dohányzik Reviczky Gábor, aki éppen a hatodik kemoterápiás kezelésére készül: Így van most a nagybeteg színész

Reviczky Gábort tavaly decemberben diagnosztizálták a prosztatarák egyik agresszív fajtájával, azonban elmondása szerint nem aggódik.

Orvosi engedéllyel sörözik és dohányzik

Reviczky az ujszo.com-nak beszélt arról, hogy egy vadászaton volt, utána kezdte el érezni, hogy valami nincs rendben vele és az is feltűnt neki másnap, hogy gyakran kell pisilnie, olyannyira, hogy minden benzinkúton és pihenőhelyen meg kellett állnia a hazafelé vezető úton, hogy könnyítsen magán. Másnap már kórházban volt, átesett egy műtéten is, az orvosok pedig közölték vele, hogy vélhetően már 5-10 éve elkezdődött nála a betegség, ezidáig azonban nem volt észrevehető tünete. A népszerű színész már túl van öt kemoterápiás kezelésen, időközben pedig csontrákot is megállapítottak nála.

"Reggeltől estig úgy érzem magam, mintha be lennék rúgva. Mintha négy sört és egy whiskyt ittam volna. De ez a gyógyszertől van. Injekciót is kapok, ami a kisagyamban leállítja a parancsosztogatást, hogy ne termeljen tesztoszteront, és ne szaporodjanak a ráksejtek" - mondta a színész, aki hozzátette, orvosi engedéllyel nem mondott le a sörről és a cigarettáról.
Kattints a további képekért!

Forrás: ujszo.com Fotó: TV2

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.