Sztárok

Utolsó filmje még várat magára, Quentin Tarantino most mégis olyan hírt közölt, ami örömkönnyeket csalt hívei szemébe

Jövő ősszel jelenik meg a Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood és a Becstelen brigantyk című filmjeiről készülő két elemző kötet, amelynek szerzője a filmes szakíró, Jay Glennie.

Ez még csupán a kezdetet jelenti

A könyveket a Little, Brown kiadóházhoz tartozó Voracious könyvkiadó fogja publikálni a rendező előszavával – írja az MTI.

Jay Glennienek korábban A szarvasvadász és a Dühöngő bika című filmekről is jelentek meg kötetei.

A 2025 őszén megjelenő művek sok órányi interjú alapján születnek, melyekben Glennie a filmekkel kapcsolatos alkotói folyamatokról kérdezte Tarantinót, annak minden elemére kitérve: forgatókönyv megírásától a globális forgalmazásig.

Az interjúk mellett a személyes archívumát is a könyv szerzőjének a rendelkezésére bocsátotta a rendező. Mintegy 50 színész és stábtag is megosztotta a filmekkel kapcsolatos anekdotáit és fotóit az íróval.

Tarantino kiemelte, hogy a két alkotás színészei és a stábja is élvezte, hogy felidézhették a filmek készítésének körülményeit, és nagyon kíváncsiak rá, hogy milyen könyvek születnek ebből.

Az amerikai filmes elmondta: ez a két kötet még csak a kezdet, a tervek szerint Glennie közreműködésével a komplett Tarantino filmes bibliográfiát kiadják majd.

(MTI/Economx)

Az ágyjelenetek szinte minden nézőt felvillanyoznak, hiszen ezek azok a pillanatok, amikor a vásznon bontakozó szerelmek a maguk teljességében kirügyeznek, s az érzelmek eljutnak a fizikai beteljesülésig. E mozzanatok többsége csupán a színészek ügyességének köszönhetően sikerül élethűre, olykor viszont előfordul, hogy a közönség éles szexet lát a vásznon.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...