Eb: váratlan helyen tűntek fel Szoboszlaiék, a külföldi szurkolóknak ez volt a véleményük róluk

Most már tényleg elindult a végső visszaszámlálás, és pénteken este kezdetét veszi a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság. Szoboszlaiék is lázasan készülnek, mivel a második meccs már az övék.

Akadnak szerencsések, akik odakint Németországban buzdíthatják a csapatot

Már nem kell sokat aludni, így 2024. június 14-én 21 órakor a Németország-Skócia mérkőzéssel kezdődik Münchenben a 17. labdarúgó Európa-bajnokság, amely július 14-én a berlini Olimpiai Stadionban fejeződik be.

Meglátjuk, hogy melyik két ország tud eljutni a fináléig, és azért is izgulhatunk, hogy Magyarország meddig tud majd menetelni az Eb-n. Vannak olyan magabiztos szurkolók, akik fogadtak arra, hogy Szoboszlaiék például ott lesznek a döntőben. Szép álom, de tudjuk, hogy az éjjel soha nem érhet véget.

A galériánkban megmutatjuk, milyen különlegességet osztott meg az Eb hivatalos oldala a magyarokról, és mit szóltak ehhez a külföldi szurkolók!

A magyar válogatott sorozatban harmadszor lesz ott az Európa-bajnokság 24 csapatos mezőnyében, Marco Rossi szövetségi kapitány tanítványai ráadásul a selejtezőcsoportjukat megnyerve.
Kattints a további képekért!

Magyarországnak nem lesz könnyű dolga a közelgő labdarúgó Európa-bajnokságon, mivel a németek mellett mindenki elhiszi, hogy tovább tud jutni a csoportból. Szoboszlai ettől függetlenül már rekordot döntött.

Leadfotó: MTI Fotó – Illyés Tibor

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.