Sztárok

Magyar nevet adott újszülött gyermekének az amerikai sorozatsztár, rögtön rázúdult a népharag

A Glee című tévésorozat sztárja három tagból álló nevet választott a csöppség számára, a kommentelők azonban nem voltak maradéktalanul elégedettek a döntésével.

Gyorsan a rajongók arcára fagyott a mosoly

Újra apa lett Darren Criss amerikai színész, a Glee című tévésorozat sztárja. A 37 éves híresség az Instagram felületén újságolta el rajongóinak, hogy nemrég világra jött Mia Swier írónővel közös második gyermekük. Csakhogy Criss tisztelőinek gyorsan arcukra fagyott a mosoly: nem akartak hinni a szemüknek, amikor meglátták, hogy a sorozatsztár és Swier milyen nevet adtak a kis trónörökösnek.

Az újszülött a Brother László Criss nevet kapta a büszke szülőktől.
Kattints a további képekért!

A 60 éves hollywoodi sztár nem 2000-ben, a Kémjátszma című thriller forgatásának apropóján járt először Magyarországon: már a nyolcvanas évek végén felfedezte hazánkat, igaz, akkor nem épp kellemes emlékekkel távozott tőlünk.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Az Oroszlán jegyű gyermekek (07. 23 – 08. 23) talán az egyik legélénkebb és legtemperamentumosabb személyiségek. Nem csoda, hiszen alaptermészetükben a nyár és a Tűz elem ötvöződik, s mindezt a Nap,...
Lifestyle
Ezekben a pozíciókban a sérülés kockázata nagyobb lehet, ezért különösen fontos a figyelem és az óvatosság.
Lifestyle
Az asztrológia világában minden csillagjegy rendelkezik egyedi jellemzőkkel és tulajdonságokkal, amelyek befolyásolják a személyiségüket és viselkedésüket.