Sztárok

Magyar nevet adott újszülött gyermekének az amerikai sorozatsztár, rögtön rázúdult a népharag

A Glee című tévésorozat sztárja három tagból álló nevet választott a csöppség számára, a kommentelők azonban nem voltak maradéktalanul elégedettek a döntésével.

Gyorsan a rajongók arcára fagyott a mosoly

Újra apa lett Darren Criss amerikai színész, a Glee című tévésorozat sztárja. A 37 éves híresség az Instagram felületén újságolta el rajongóinak, hogy nemrég világra jött Mia Swier írónővel közös második gyermekük. Csakhogy Criss tisztelőinek gyorsan arcukra fagyott a mosoly: nem akartak hinni a szemüknek, amikor meglátták, hogy a sorozatsztár és Swier milyen nevet adtak a kis trónörökösnek.

Az újszülött a Brother László Criss nevet kapta a büszke szülőktől.
Kattints a további képekért!

A 60 éves hollywoodi sztár nem 2000-ben, a Kémjátszma című thriller forgatásának apropóján járt először Magyarországon: már a nyolcvanas évek végén felfedezte hazánkat, igaz, akkor nem épp kellemes emlékekkel távozott tőlünk.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...