Marics Peti bevezetett a kulisszák mögé: így készül a Balatonon a Demjén-film – Interjú

Mozifilmben csillogtathatja meg színészi tehetségét Marics Peti, méghozzá az idén debütáló Hogyan tudnék élni nélküled? című zenés-vígjátékban. A ValMar duó énekese nagyon izgatott a készülő produkció kapcsán, arról pedig, hogyan menedzseli a mindennapjait a feszített időszakban, valamint milyen élményekkel gazdagodott eddig, a forgatás helyszínén mesélt a Femcafénak.

Zajlanak a munkálatok

December 12-én jelenik meg a mozikban a Mamma Mia! nyomdokaiba lépő új magyar film, a Hogyan tudnék élni nélküled?; a Demjén Ferenc legnépszerűbb, örökzöld slágereire felfűzött romantikus zenés vígjáték felvételeinek első szakasza tavaly év végén és január elején zajlott, a munkálatok pedig a jó idő beköszöntével a fővárosban, illetve a Balatonnál folytatódnak, ahova nemrég a Femcafe is ellátogatott. A helyszínen Kirády Attilától, a film producerétől megtudtuk, hogy a történet két idősíkon játszódik – jelenkorunkban, illetve a kilencvenes évek elején –, azonban nem életrajzi alkotásról van szó, hanem arról, hogy a cselekmény a Kossuth-díjas énekes dalain keresztül halad előre. A két főszerepet Törőcsik Franciska és Ember Márk alakítja, de feltűnik még Brasch Bence, Márkus Luca, Kovács Harmat, Kirády Marcell, valamint Marics Peti is, aki most először bizonyíthatja be mozifilmben, hogy nemcsak az énekléshez és a tánchoz, hanem a színészethez is nagy tehetsége van. Kíváncsiak voltunk, hogyan érzi magát ebben a szerepben, milyen kötődése van a Demjén-slágerekhez, hogyan bírja a jelenlegi hajtást, emellett megkérdeztük azt is, mi a legmeghatározóbb balatoni emléke.

A teljes interjút az alábbi videóban hallgathatod meg:

Hamarosan új műsorvezető párokkal, köztük Marics Petivel tér vissza a TV2 képernyőjére a Zsákbamacska című game-show. A keddi sajtótájékoztatón a ValMar duó énekese a forgatáson szerzett élményei mellett magánéleti kulisszatitkokat is megosztott a Femcafe.hu-val.

Leadfotó: Femcafe

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...