Sztárok

Penélope Cruz drasztikusan megváltoztatta a külsejét: extra csinos lett ettől a színésznő

Penélope Cruz látványos stílusváltással debütált nemrég a vörös szőnyegen: a színésznő frizurája többé nem olyan, ahogyan azt eddig megszoktuk tőle.

Remek döntés volt a részéről

A Femcafe.hu is beszámolt arról, hogy néhány nappal ezelőtt kiosztották a SAG Awards kitüntetéseit, melynek során a világsztárok ismét kitettek magukért, ennek köszönhetően pedig. mesésebbnél mesésebb darabokat láthattunk. Bemutattuk Anne Hathaway szemkápráztató királykék estélyijét, amely tökéletesen passzolt a híresség karcsú alakjára, de nem mehettünk el szó nélkül Jennifer Aniston választása mellett sem, a színésznő ugyanis rég nézett ki ennyire dögösen. Az eseményen azonban nemcsak ruhaköltemények tűntek ki a tömegből, tudniillik Penélopé Cruz is ellopta a show-t, méghozzá azzal, hogy vadonatúj frizurát villantott. Galériánkban megmutatjuk, hogyan áll új hajviselete a spanyol celebritásnak:

Penélopé Cruz a világ legszebb nőinek táborát erősíti, és tulajdonképpen minden fantasztikusan mutat rajta, ettől függetlenül részéről is merész lépésnek számít, ha ennyire drasztikus változást eszközöl a megjelenésén.
Kattints a további képekért!

Penélope Cruz igazán határozott szülő, a világhírű színésznő több szabályt is felállított gyermekeinek, melyekből nem is tervez engedni.

Leadfotó: Pablo Cuadra/WireImage/Getty Images

Forrás: etonline

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.