Fashion&Beauty

Élete leggyönyörűbb ezüst ruháját viselte Jennifer Aniston: káprázatosan nézett ki benne

Ha a lehető legegyszerűbben kéne értékelnünk Jennifer Aniston legutóbbi vörös szőnyeges outfitjét, csak annyit mondanánk: csillagos ötös.

Vonzotta magára a tekinteteket

Dübörög a díjátadószezon, melynek csúcspontja egyértelműen az Oscar-gála, amely most már tényleg vészesen közeleg. A hírességek bizonyára nagyon készülnek, és tele vannak ötletekkel azzal kapcsolatban, mit viseljenek majd a nagyszabású eseményen, sőt: garantált, hogy egyeseknek már most ott lapul a gardróbjukban az a kreáció, amiben tündökölni fognak az este folyamán. De persze a várakozással teli időszakban sem maradunk sztárparádé nélkül, hiszen minden hétre akad egy gála, ahol a hírességek kiélhetik kreativitásukat és megmutathatják, ők hogyan értelmezik a divatot. Tegnap kiosztották a SAG Awards kitüntetéseit is, melynek során mesésebbnél mesésebb darabokat láthattunk – Anne Hathaway kék ruhájától például leesett az állunk –, mind közül azonban érdemes kiemelni Jennifer Aniston választását, a színésznő ugyanis rég nézett ki ennyire dögösen. Galériánkban megmutatjuk, milyen szexi szerelésben babonázott meg mindenkit a Jóbarátok sztárja:

A Screen Actors Guild Awards-ról azt kell tudni, hogy a színészszakszervezet, a SAG-AFTRA rangos díjátadója, amelyen a legjobbnak tartott filmes, illetve főműsoridőben sugárzott televíziós alakításokat tüntetik ki. A mintegy kétórás díjátadó gálát a Los Angeles történelmi-kulturális örökségének számító Shrine Auditoriumban rendezték meg, ahol Jennifer Aniston is megjelent, mivel a The Morning Show-ban nyújtott alakításáért ő is a jelöltek között volt.
Kattints a további képekért!

Jennifer Aniston világéletében karcsú vonalairól és hibátlan testéről volt híres, amit bizony az emberek közelebbről is megcsodálhattak egy-egy pikánsabb filmjelenetben. De vajon csak a gének teszik, hogy Jennifer egyszerűen nem hízik? Nos, mint kiderült, a filmcsillag egy bizonyos diétát követ már hosszú évek óta, amihez ragaszkodik.

Leadfotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.