Fashion&Beauty

6 lélegzetelállító frizuratrend egyenesen New York utcáiról!

Olykor nem szükséges divatbemutatókra járnunk ahhoz, hogy elleshessük a jelenlegi legnagyobb divattrendeket, néhány fővárosnak ugyanis az utcái is tele vannak inspirációforrással.

Izgalmas és egyedi stílusok

New York több szempontból is igazán különleges hely. A metropolisz nemcsak a világ egyik divatfővárosa, hanem ezerféle stílus gyűjtőhelye is egyben. Ebben az izgalmas városban a divat nem csupán a kifutókon és divatházakban kel életre, hanem a nyüzsgő utcákon is, ahol egyedülálló egyéniségek és izgalmas stílusok rengetege tárul elénk. A legfrissebb trendek mindig forradalmi újdonságokat tartogatnak számunkra, lássuk ezúttal mely frizurák a legnépszerűbbek a divatfőváros utcáin! Nézd meg a galériát, rengeteg inspirációt meríthetsz!

Állig érő bob A bob frizurák már hosszú ideje a nagyvárosi stílus elengedhetetlen részévé váltak, úgy tűnik, 2024-ben viszont töretlen marad népszerűségük. „Az állhosszúságú bob egy nagyon letisztult frizura, általában egyenesen vágják le a hajat hozzá, pontosan az áll vonalában” – mondja Jacob Schmidt, New York-i sztárfodrász. – „Könnyen formázható frizura, valamint bármely megjelenést egyszerűen feldob. Nagyszerű választás!”
Kattints a további képekért!

A 2024-es farmertrendek terén hatalmas változás várható. Köztudott, hogy a farmer minden kapszula gardrób alapját képezi. Ez egy sokoldalú szövet, amely szinte mindenhez passzol, az idei szezonban teljesen új irányt vesz, és nemcsak a nadrágot, hanem minden egyéb ruhadarabot is érint, amely farmerből készül.

Leadfotó: Pexels, forrás: purewow.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.