Fashion&Beauty

6 lélegzetelállító frizuratrend egyenesen New York utcáiról!

Olykor nem szükséges divatbemutatókra járnunk ahhoz, hogy elleshessük a jelenlegi legnagyobb divattrendeket, néhány fővárosnak ugyanis az utcái is tele vannak inspirációforrással.

Izgalmas és egyedi stílusok

New York több szempontból is igazán különleges hely. A metropolisz nemcsak a világ egyik divatfővárosa, hanem ezerféle stílus gyűjtőhelye is egyben. Ebben az izgalmas városban a divat nem csupán a kifutókon és divatházakban kel életre, hanem a nyüzsgő utcákon is, ahol egyedülálló egyéniségek és izgalmas stílusok rengetege tárul elénk. A legfrissebb trendek mindig forradalmi újdonságokat tartogatnak számunkra, lássuk ezúttal mely frizurák a legnépszerűbbek a divatfőváros utcáin! Nézd meg a galériát, rengeteg inspirációt meríthetsz!

Állig érő bob A bob frizurák már hosszú ideje a nagyvárosi stílus elengedhetetlen részévé váltak, úgy tűnik, 2024-ben viszont töretlen marad népszerűségük. „Az állhosszúságú bob egy nagyon letisztult frizura, általában egyenesen vágják le a hajat hozzá, pontosan az áll vonalában” – mondja Jacob Schmidt, New York-i sztárfodrász. – „Könnyen formázható frizura, valamint bármely megjelenést egyszerűen feldob. Nagyszerű választás!”
Kattints a további képekért!

A 2024-es farmertrendek terén hatalmas változás várható. Köztudott, hogy a farmer minden kapszula gardrób alapját képezi. Ez egy sokoldalú szövet, amely szinte mindenhez passzol, az idei szezonban teljesen új irányt vesz, és nemcsak a nadrágot, hanem minden egyéb ruhadarabot is érint, amely farmerből készül.

Leadfotó: Pexels, forrás: purewow.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Balogh Levente arról is lerántotta a leplet, milyen autók állnak nála otthon a garázsban. Nem szereti látványosan szórni a pénzt, ráadásul a lányai sem akarnak visszaélni hírnevével.
Sztárok
A Szex és New York sorozat sokunk nagy kedvence, ha viszont meghallod Sarah Jessica Parker döbbenetes elmélet, teljesen más szemmel nézed majd ezentúl az epizódokat.
Lifestyle
Ha régi házat veszel, amit szeretnél felújítani, akkor olykor számíthatsz néhány meglepetésre. A pár persze már azon gondolkozik, hogy mit kezdjenek vele.