Fontos üzenetet küldött a terhes Kulcsár Edina és G.w.M, nem szeretnék, ha ez megtörténne

Kulcsár Edina már alig várta, hogy ne kelljen titkolóznia, közben pedig G.w.M nagy álma is teljesül ezzel.

A sztárpárosnak volt egy fontos kérése

G.w.M és Kulcsár Edina első közös gyereke tavaly tavasszal született meg. A páros egy kislányt üdvözölhetett a friss családtagok között, akit Amarának neveztek el.

A nagy család alapból adott, mivel Kulcsár Edinának is két gyereke van az előző házasságából, ugyanúgy, mint G.w.M-nek. Közben jött a nagy bejelentés, miszerint érkezik a második közös gyerek. Szóval igazak voltak a pletykák, és Kulcsár Edina egészen biztosan terhes.

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, özönlöttek a kommentelők gratulációi, és valaki meg is jegyezte, hogy Kulcsár Edina újra nagy fába vágta a fejszéjét. Mit lehet eddig tudni, és mi volt a páros kérése, az a galériánkból kiderül!

Ahogyan az Origo is beszámolt róla, G.w.M már egy ideje elszólta magát. A sztárpárnak van egy valóságshowja, és ennek második évadának záró epizódjában a rapper felhozta a terhességi tesztet.
Kattints a további képekért!

Már elkezdett megjelenni a sajtóban, hogy G.w.M és Kulcsár Edina a második közös gyermeküket várják. A rapper leplezte le, hogy a felesége valóban terhes.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.