Reagáltak a kommentelők Kulcsár Edina terhességére, záporoztak az üzenetek

Már elkezdett megjelenni a sajtóban, hogy G.w.M és Kulcsár Edina a második közös gyermeküket várják. A rapper leplezte le, hogy a felesége valóban terhes.

Kulcsár Edina és a párja is ragyog a boldogságtól

G.w.M, vagyis Varga Márk már jó ideje együtt van Kulcsár Edinával. Tavaly tavasszal végül megszületett az első közös gyermekük is.

A pár nem bízta a véletlenre a dolgot, és egy budapesti magánkórházban jött világra a baba, akit a szerelmesek Amarának neveztek el. Mindketten két-két gyereket hoztak előző házasságukból: G.w.M-nek van egy fia, Márk, és egy lánya, Lili, Kulcsár Edinának pedig egy fia, Medox, és egy lánya, Nina.

G.w.M anno elmondta, hogy öt gyerekkel beindul az élet, és akkor még ő maga is olyan, mint egy hatodik gyerek. Nos, a rapper akkor már hetedik gyerek lesz, mivel Kulcsár Edina ismét terhes. A galériánkban megmutatjuk, hogy reagáltak erre az emberek.

G.w.M anno kijelentette, hogy a család az első és a legszebb dolog a világon számára. Nos, tényleg boldog lehet, mert innentől egy még nagyobb család fogja körülvenni, mert érkezik a plusz egy fő.
Kattints a további képekért!

A kommentelők figyelmeztették Kulcsár Edinát, hogy más pletykák is terjednek róluk.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.