Sztárok

Ezeket az ételeket nem eszi soha Katalin és Kamilla: még egy pillantást sem vethetnek rájuk, különben szabályt szegnek

A brit királyi család tagjai a világ legfinomabb fogásait fogyasztják nap mint nap, melyeket mesterszakácsok készítenek el számukra, azonban bizonyos ételeket semmilyen körülmények között nem lehet nekik felszolgálni.

Nem szabad

Minden famíliának megvannak a maga táplálkozási hagyományai, ezek között pedig lehetnek mások számára furcsának tűnő, különc szokások is. Természetesen mindez a brit királyi család tagjaira is igaz, akiknek étkezési tradícióiról már számos könyv, valamint televíziós műsor készült, de azt is pontosan lehet tudni, mit és hogyan falatoznak például karácsonykor, vagy más fontos ünnepen. Közismert továbbá, mi Katalin hercegné kedvenc édessége, ahogyan II. Erzsébet egykori séfje lerántotta a leplet arról, milyen titkos hozzávalóval készül a néhai királynő nagy favoritja, a palacsinta. Ám azzal már jóval kevesebben vannak tisztában, hogy bizonyos ételtípusokat egyáltalán nem fogyasztanak az előkelőségek, nem is akármilyen okokból. Galériánkban eláruljuk, melyek ezek:

A brit királyi család életét rengeteg szabály korlátozza: a rokonságnak ügyelnie kell a viselkedésére, a ruházkodására és a kommunikációjára, emellett vannak olyan előírások is, melyek az étkezésükre vonatkoznak.
Kattints a további képekért!

Inbaal Honigman híres asztrológus szerint Károly viselkedése a nyilvánosság előtt sok mindent elárul arról, milyen valójában a király szeretetnyelve, és hogy mit is érez igazán felesége, Kamilla iránt.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.