Hoppá: Károly király paphoz fordult, ekkora lenne már a baj?

Úgy néz ki, Károly királynak nagyobb segítségre van most szüksége, amíg a rákkal a küzd. Az is kiderült, miért kereste fel a papot az uralkodó.

Minden pozitív energiára szüksége van most

Ugyebár Károly királynak volt egy prosztataműtétje. Az orvosok alapos kivizsgálást tartottak ugye nála, és akkor derült ki, hogy az uralkodónak rákja van.

Azt továbbra sem lehet tudni, hogy milyen rákot kell leküzdenie a királynak, de azt már az elején kijelentették, hogy nem prosztatarákról van szó. A brit király egyelőre elhalasztja a közfeladatokat, de zártkörű találkozókon, adminisztratív feladatokban továbbra is részt vesz.

Ha valami nagyobb kihívás kerül elő, akkor többségében Vilmos herceg van a király segítségére. De miért találkozott Károly egy pappal? Ekkora lenne a baj? A galériánkban mindent leleplezünk!

Károly király kezelését ugye már elkezdték, de a pletykák szerint teljesen pozitívan viszonyul mindenhez.
Kattints a további képekért!

Inbaal Honigman híres asztrológus szerint Károly viselkedése a nyilvánosság előtt sok mindent elárul arról, milyen valójában a király szeretetnyelve, és hogy mit is érez igazán felesége, Kamilla iránt.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.