Hoppá: Károly király paphoz fordult, ekkora lenne már a baj?

Úgy néz ki, Károly királynak nagyobb segítségre van most szüksége, amíg a rákkal a küzd. Az is kiderült, miért kereste fel a papot az uralkodó.

Minden pozitív energiára szüksége van most

Ugyebár Károly királynak volt egy prosztataműtétje. Az orvosok alapos kivizsgálást tartottak ugye nála, és akkor derült ki, hogy az uralkodónak rákja van.

Azt továbbra sem lehet tudni, hogy milyen rákot kell leküzdenie a királynak, de azt már az elején kijelentették, hogy nem prosztatarákról van szó. A brit király egyelőre elhalasztja a közfeladatokat, de zártkörű találkozókon, adminisztratív feladatokban továbbra is részt vesz.

Ha valami nagyobb kihívás kerül elő, akkor többségében Vilmos herceg van a király segítségére. De miért találkozott Károly egy pappal? Ekkora lenne a baj? A galériánkban mindent leleplezünk!

Károly király kezelését ugye már elkezdték, de a pletykák szerint teljesen pozitívan viszonyul mindenhez.
Kattints a további képekért!

Inbaal Honigman híres asztrológus szerint Károly viselkedése a nyilvánosság előtt sok mindent elárul arról, milyen valójában a király szeretetnyelve, és hogy mit is érez igazán felesége, Kamilla iránt.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.