Sztárok

Ebből is látszik, Vilmos mennyire szereti Katalint: a trónörökös kész bármit megtenni feleségéért

Semmi kétség afelől, hogy Vilmos herceg hajlandó lenne megtenni bármit azért, hogy boldognak lássa Katalin hercegnét.

Emlékezett arra, mit ígért

Kevés olyan szívmelengető szerelmi történetet tudnánk felemlegetni, mint Katalinét és Vilmosét. A walesi hercegi pár kapcsolata a kétezres évek eleje óta töretlen, kiegyensúlyozott, valamint boldog, s történjék bármi, ők ketten jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a mostani nehéz időszakban is erős szövetséget alkotnak: míg a hercegné továbbra is lábadozik januárban lezajlott hasi műtétje után, férje odaadóan ápolja őt, illetve támogatja a gyógyulásában, mindemellett pedig az időbeosztásával is ügyesen zsonglőrködik, hiszen maximálisan ellátja királyi kötelezettségeit, ráadásul három közös gyermekük nevelésére is jut elegendő energiája. A házaspár közötti köteléket erősségét támasztja alá az a néhány évvel ezelőtti történet is, amely jól érzékelteti, mennyire szereti feleségét a trónörökös, és hogy kész bármit megtenni érte. Részletek a galériában!

Vilmos herceg 2018-ban öt napra Jordániába utazott, felesége azonban nem tartott vele, ugyanis pont szülési szabadságon volt Lajos herceggel.
Kattints a további képekért!

Bár Katalin erős nő, és a palota hírei alapján remekül viseli hasi műtétje után a lábadozás időszakát, olykor nála is eltörik a mécses, hiszen ő is csak ember, akinek bizony néha szüksége van legjobb barátnőire a nehéz időkben, mint most.

Leadfotó: Samir Hussein - Pool/WireImage/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.