Sztárok

Vége a hallgatásnak: Vilmos most először beszélt nyilvánosan a műtéte után hosszú ideig lábadozó Katalinról

A walesi herceg felesége nemrég hasi műtéten esett át, s noha a rutinbeavatkozás jól sikerült, Katalinra hosszú ideig tartó lábadozás vár.

Hosszú lesz az út a teljes gyógyulásig

Nehéz idők járnak a brit királyi családra: miután prosztatamegnagyobbodás miatt feküdt kés alá, kiderült, hogy daganatos betegség támadta meg III. Károly szervezetét (a hírek szerint az orvosok korai stádiumban észlelték az elváltozást, így az uralkodó bizakodva vághat neki a kezeléssorozatnak), mindeközben pedig menye, Katalin walesi hercegnét is megoperálták. A trónörökös felesége hasi műtéten esett át, s noha a rutinbeavatkozás során nem lépett fel semmiféle komplikáció, egyes hírek szerint Katalinra hosszú ideig tartó lábadozás vár. Vilmos herceg most egy ünnepélyes eseményen tett említést szeretett feleségéről, aki mostanság - érthető okokból - kerüli a nyilvánosságot.

Katalin állapota miatt Vilmos herceg egyedül érkezett az idei BAFTA-gálára.
Kattints a további képekért!

Harry és Vilmos herceg között már jó ideje feszült a viszony. Károly király fiai biztosan nem most fognak kibékülni.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.