Sztárok

Megszólalt a sebész: hiába térhetett haza a műtétje után, gyötrelmes hónapok várnak Katalin hercegnére

Vilmos walesi herceg neje a közelmúltban hasi műtéten esett át, majd két hetet töltött egy klinikán, mielőtt hazaengedték volna. Csakhogy kálváriája ezzel még korántsem ért véget.

Még nincs túl a nehezén?

Az utóbbi időben Károly brit király és menye, Katalin walesi hercegné is súlyos megpróbáltatásokon ment keresztül: a 75 éves uralkodó prosztatamegnagyobbodás miatt feküdt kés alá, később pedig kiderült, hogy daganatos betegségben szenved, míg a walesi hercegnén hasi műtétet hajtottak végre. Katalin két hétig lábadozott egy luxusklinikán, mígnem végül hazaengedték az orvosok, ez azonban nem jelenti szükségszerűen, hogy minden egészségügyi panasza varázsütésre megszűnt volna, és azonnal szolgálatba állhatna.

A Daily Star megszólaltatta Shashank Gurjar hassebészt, aki szerint Katalin teljes felépülése akár 9 hónapba is beletelhet.
Kattints a további képekért!

Sokan abban reménykedtek, hogy az évek óta tartó testvérviszály III. Károly betegágyánál végre véget érhet, azonban mindez hiú ábrándnak bizonyult.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.