Sztárok

A rákbeteg Károly királyt meglátogató Harry szívesen találkozott volna Vilmossal, bátyja reakciója azonban még őt is sokkolta

Sokan abban reménykedtek, hogy az évek óta tartó testvérviszály III. Károly betegágyánál végre véget érhet, azonban mindez hiú ábrándnak bizonyult.

Harry nyitott lenne a békülésre

Miután tudomására jutott, hogy édesapja, III. Károly brit király daganatos betegséggel küzd, Harry sussexi herceg azonnal Angliába sietett, hogy személyesen biztosítsa támogatásáról a 75 esztendős uralkodót. Amikor mindennek híre ment, a királyi család tisztelői azonnal reménykedni kezdtek: Károly beteágyánál talán véget érhet az évek óta húzódó testvérviszály, s Harry és Vilmos eláshatják a csatabárdot. Nos, a legfrissebb hírek szerint Sussex hercege nyitott is volt egy találkozóra, sőt a Daily Mail úgy tudja, a testvérpár egy közös barátja, Mark Dyer is megpróbált egyfajta közvetítői szerepet betölteni Károly király békétlen fiai között.

Harry mindössze 45 percet töltött édesapjánál, s nem is valamelyik királyi rezidencián éjszakázott, hanem kivett egy szobát egy luxushotelben.
Kattints a további képekért!

A brit uralkodón nemrégiben rutinműtétet hajtottak végre, méghozzá prosztatamegnagyobbodás miatt. Ezután derült fény Károly király súlyos betegségére.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.