III. Károlynál rákot diagnosztizáltak, a Buckingham-palota közleményt adott ki

Daganatos betegséget diagnosztizáltak III. Károlynál.

A brit uralkodó körül van némi titkolózás, de már sok mindent nyilvánosságra hoztak

Mint sokan tudhatják, Katalin hercegné után III. Károly is a műtőben kötött ki. Mint kiderült, Károlynak jóindulatú prosztatamegnagyobbodása volt, ezért korrekciós beavatkozást kellett végrehajtani nála.

A király azért szerette volna megosztani a diagnózist a nyilvánossággal, hogy más férfiakat, akik esetleg tüneteket tapasztalnak, arra bátorítson, hogy vizsgáltassák meg magukat.

A műtét sikeres volt, azonban az orvosok mást is felfedeztek III. Károlynál, ami ennél sokkal súlyosabb. A galériánkban leleplezzük, hogy mit lehet tudni jelenleg!

Daganatos betegséget diagnosztizáltak a brit uralkodónál - jelentette be hétfő este a Buckingham-palota. A tájékoztatás szerint III. Károly király kezelése már hétfőn megkezdődött.
Kattints a további képekért!

A jelenlegi walesi herceget gyermekkorától fogva trónörökösként kezelték.

Leafotó: 123RF

Oldalak

Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...