Sztárok

Hatalmasat esett a színpadon Madonna, a táncosa rántotta magával az énekesnőt - Videó

Még egy felvétel is felkerült az internetre, mely megörökíti a lehetetlenül kínos pillanatokat.

Erre senki sem számított

Még egy világsztárral is előfordulhat, hogy hatalmasat bakizik a nyilvánosság előtt. Az efféle alkalmak általában nagy derültséget idéznek elő a leghűségesebb rajongók soraiban is - persze mindig akadnak olyanok, akik inkább megszánják a kínos helyzetbe került celebritást. Nos, most épp Madonnára sújtott le a szeszélyes végzet: a 65 éves zenei előadó a minap a seattle-i Climate Pledge Arenában koncertezett, s épp az Open Your Heart című dalát adta elő, amikor a performansz közepén leült egy székre a színpad közepén. Ekkor olyasmi történt, amire senki sem számított.

Madonna egyik táncosa elkezdte hátrafelé húzni az énekesnőt a székkel együtt, de megcsúszott, így aztán mindketten felborultak a színpadon.
Kattints a további képekért!

Sebestyén Balázsék ismét túl messzire mentek az egyik reggeli műsorban. Akkor még Vadon Jani is a csapat tagja volt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ha van egy kis félsz benned a vonaton történő utazással kapcsolatban, ez az információ megnyugtathat.
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.